Iconos cabecera

Destaquem

  L'ATM ha organitzat avui a Lleida la I Cursa de Transports Interurbana a l'Àrea de Lleida (22/09/2011)

  L’ATM, amb la col•laboració de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, ha organitzat avui la I Cursa de Transports de l’Àrea de Lleida.

  La prova pretén comparar temps, costos, consums i emissions de CO2 de diferents mitjans de transport en els mateixos recorreguts.

  L'Autoritat Territorial de la Mobilitat de Lleida, en col•laboració amb l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i els ajuntaments lleidatans participants, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, han organitzat avui divendres, dia 23, la I Cursa de Transports de l'Àrea de Lleida.

  La Cursa de Transports és una comparativa cívica en què diverses persones es desplacen simultàniament entre dos punts per comparar els temps de viatge, costos directes, consum energètic i emissions de CO2 que generen dos o més mitjans de transport en el seu recorregut.

  A la I Cursa de Transports de l'Àrea de Lleida s’ha realitzat una comparativa entre cotxe i autobús des de 14 municipis fins a la capital del Segrià. Els Ajuntaments participants són: Alfarràs, Albatàrrec, Alcarràs, Alguaire, Alpicat, Cervera, Mollerussa, Montgai, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sidamon, Tàrrega, Térmens i Torrefarrera. A més la cursa ha comptat amb la participació de la bicicleta als tres recorreguts més propers a Lleida: Albatàrrec, Alpicat i Torrefarrera.

  Vegeu el mètode de càlcul, l'explicació de l'estudi i tots els resultats desenvolupats a la nota de premsa.

  09-23-11 Balanç I Cursa de transports a Lleida (908 kB)

  Taula de resultats i detall dels càlculs per municipi (110 kB)

  L'ATM ha organitzat avui a Lleida la I Cursa de Transports Interurbana a l'Àrea de Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques