Iconos cabecera

Destaquem

  Parada de busos interurbans i carril bici al parc de la Serra a Mollerussa (12/09/2012)

  L'ajuntament de Mollerussa millora l'accessibilitat al parc de la Serra, amb una nova parada d'autobús dels serveis interurbans en el parc, l'allargament del carril bici i de vianants per a estudiants fins arribar a la zona dels instituts i la reordenació del trànsit de la zona.

  El parc de la Serra de Mollerussa tindrà per primera vegada una parada d’autobusos interurbans destinada al públic en general. Actualment, només accedien fins a la zona els busos que traslladen estudiants als instituts de La Serra i Mollerussa. Diversos dels autobusos que realitzen recorreguts per la comarca inclouran en la seva ruta aquesta nova parada després de l’inici del nou curs escolar.

  Aquesta és una de les millores que ha portat a terme el consistori a la zona així com allargar el carril bici i de vianants fins a arribar a la zona dels instituts.

  Així mateix, s’ha reordenat la circulació a la zona, convertint el tram de carretera que es troba davant de la zona educativa en exclusiva per a autobusos. (Font: Segre 12.09.12)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques