Iconos cabecera

Destaquem

  70 alumnes de Guindàvols i Joan Oró participen en la I Cursa escolar de mobilitat a Lleida (21/09/2012)

  70 alumnes dels instituts Guindàvols i Joan Oró han participat aquest divendres en la cursa de mitjans de transport escolar que han organitzat l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de Lleida, l’Ajuntament de Lleida i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), que per primera vegada s’ha emmarcat dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

  La cursa ha sortit des de cada centre fins a la plaça Sant Joan, amb els diferents mitjans de transport: a peu, en bicicleta, en bus i en vehicle privat. Un cop arribats allí, s’ha fet la comparativa entre els mitjans del temps utilitzat, els diners invertits i de les emissions de gasos contaminants provocades.

  La bici ha estat el mode triomfador en els dos casos amb un temps de 18' des de l'INS Guindàvols i de 10' des de l'INS Joan Oró. El bus competeix clarament amb el cotxe i amb només una cinquena part del seu cost.

  El director dels Serveis d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, que ha rebut els participants a la plaça Sant Joan juntament amb la 1a tinent d’alcalde, Marta Camps, el gerent de l’ATM de Lleida, José Luis Cunillera, i el president de la PTP, Ricard Riol, ha destacat la importància que a les escoles i instituts es difonguin i treballin de manera pedagògica i amena els hàbits, valors i avantatges del transport sostenible per desplaçar-se per les ciutats.

  09-21-12 Nota I Cursa Mobilitat Escolar (1 MB)

  Resultats gràfics costos i temps (483 kB)

  70 alumnes de Guindàvols i Joan Oró participen en la I Cursa escolar de mobilitat a Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques