Iconos cabecera

Destaquem

  L’ATM de l’Àrea de Lleida ha lliurat avui els premis del I Concurs Escolar "Parada Literària" (24/09/2012)

  L’ATM de l’Àrea de Lleida ha lliurat avui els premis de la primera edició del Concurs Escolar “Parada Literària”, en un acte celebrat a la Biblioteca Pública de Lleida en què han participat un centenar de nens i nenes de Primària.

  Els guanyadors dels treballs de les categories de expresión escrita han llegit les
  seves pròpies obres i els treballs participants en la categoria d’expressió plàstica, prop de 250, estaran exposats a l’àrea infantil de la Biblioteca Pública fins el 30 de setembre.

  Els guanyadors de les diferents categories han estat els següents:

  Expressió artística. “Ens movem en colors: dibuixa el transport públic”.
  - Grup-1 (Cicle Mitjà) 3r i 4rt. Dibuix sobre el món del transport de persones. Braian Vancells de l’Escola Pia de Tàrrega.

  - Grup-2 (Cicle Superior) 5è i 6è. Expressió plàstica lliure sobre la mobilitat sostenible. Eva Planes de l’Escola "El Sitjar" de Linyola.

  - Accèssit -Grup 2- Expressió plàstica lliure sobre la mobilitat sostenible. Blai Burgués de l’Escola "La Rosella" de Rosselló. Expressió literària. Prosa. “Cròniques de bord: el transport públic en 40 línies”.

  - Grup-3 (1r Cicle d'ESO). Ferran Capell del Col·legi Claver de Lleida.

  - Grup-4 (2n Cicle d'ESO). Joana Aran de l’IES l'Olivera de la Granadella. Expressió poètica. “Un viatge, una imatge: un vers per a la sostenibilitat”.

  - Grup-5 (Batxillerat i Cicles Formatius). Declarat desert. Expressió escrita. “Redacció lliure sobre la mobilitat sostenible”

  - Grup-6 (alumnes de la formació de persones adultes). Redacció lliure. Ferran Pociello del Centre de Formació d’Adults de Mollerussa

  Prosa. “Carta a un conductor d’autobús”.
  - Grup-7 Prosa (mares i pares d’educació infantil i primària). Anna Maria Badia Escola "La Rosella" de Rosselló.

  - Grup-8 (mares i pares d’educació secundària). Declarat desert.

  Prosa. “Article d’opinió sobre la mobilitat sostenible”.
  - Grup-9 (mestres i professors). Olga Erill directora de l’Escola "La Rosella" de Rosselló.

  Difusió pedagògica i amena dels valors de la mobilitat sostenible

  En la cloenda de l’acte, la directora dels Serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, Ma. Dolors Tella, ha subratllat que l’objectiu d’aquest concurs és el de sensibilitzar a les escoles i instituts per tal que es difonguin i treballin de manera pedagògica i amena els hàbits, valors i avantatges de la mobilitat sostenible. Per la seva banda, el director dels Serveis territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, ha agraït a les escoles i instituts la seva participació en aquesta primera edició i ha fet una crida a totes aquelles que no hi han participat a que ho facin en la segona edició, que en breu es començarà a organitzar. El director dels Serveis territorials de Cultura, Josep Borrell, que ha estat el president del jurat, ha destacat la dosi d’imaginació dels participants
  i la qualitat dels textos.


  09-24-12 NdP Premis I Concurs Parada Literària 3 (61 kB)

  L’ATM de l’Àrea de Lleida ha lliurat avui els premis del I Concurs Escolar

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques