Iconos cabecera

Destaquem

  L’ATM de l’Àrea de Lleida ha lliurat avui el premi territorial del I Concurs ‘Apunta’t al Clic Mob!’ (07/11/2012)

  Maria Dolors Tella, Directora dels Serveis Territorials a Lleida de Territori i Sostenibilitat i José Luis Cunillera, gerent de l’ATM, han lliurat avui el premi en l’àmbit territorial de Lleida de la primera edició del Concurs de Fotografia “Apunta’t al Clic Mob!”

  El concurs fotogràfic, "Apunta’t al Clic Mob!" convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat amb la col·laboració de les ATM de Catalunya, consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2012 a la xarxa Instagram. Les fotografies havien d’estar fetes a Catalunya i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat sostenible que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la mobilitat sostenible.

  El guanyador en l’àmbit territorial de Lleida ha estat Marc Roca, amb una fotografia de l’històric tren de la Garrafeta que es pot visualitzar a través de la xarxa social Instagram.

  El premi és una T-Mes vàlida per a tot l’any 2013, valorat en 684,60 €.

  L’acollida d'aquesta primera edició ha estat positiva. En total s'han rebut més de 900 fotos durant els 9 dies de concurs.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida ha lliurat avui el premi territorial del I Concurs ‘Apunta’t al Clic Mob!’

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques