Iconos cabecera

Destaquem

  Jornades preparatòries de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013 (22/05/2013)

  La propera setmana l'ATM de Lleida donarà a conèixer als alcaldes, regidors i tècnics municipals de les comarques de Lleida les activitats que poden organitzar amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013. Les jornades preparatòries per a ajuntaments, consells comarcals i entitats que vulguin adherir-se a la Setmana tindràn lloc els dies 28 i 29 de maig en dues sessions que es realitzaran al Pirineu i a Lleida.

  La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013, proposa, sota el lema “Aire net – Fes el pas!”, una cerca de noves formes de mobilitat i alleugerir el domini absolut del cotxe particular en favor d’un transport més sostenible.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida, que és membre de la Comissió Institucional de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, ha rebut l’encàrrec per part del Departament de Territori i Sostenibilitat d’actuar com a coordinador al seu àmbit territorial de les diferents activitats que es duguin a terme, per tal d’agilitzar i facilitar als municipis la seva posada en funcionament i resoldre les qüestions tècniques i operatives que puguin sorgir.

  Més informació: comunicacio@atmlleida.cat

  2012 SMSS_Memòria (2 MB)

  Jornades preparatòries de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques