Iconos cabecera

Destaquem

  L'ATM ha organitzat avui la X Jornada Tècnica de l’Observatori de la Mobilitat Metropolitana (06/06/2013)

  El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla i l'alcadessa accidental, Marta Camps, han presidit avui la jornada que s'ha celebrat a la UdL, l'eix temàtic de la qual ha girat entorn la gestió integrada de l’urbanisme i la mobilitat en ciutats intermèdies.

  Aquest dijous s’ha celebrat a Lleida, la X Jornada Tècnica de l’Observatori de la Mobilitat Metropolitana, que ha organitzat l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de l’Àrea de Lleida, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Lleida. Al llarg de tota la jornada s'han debatut qüestions que afecten a la gestió, el planejament urbanístic, la mobilitat i la sostenibilitat.

  Han assistit a la jornada més d'un centenar de persones, entre les quals hi havia tècnics i responsables d’urbanisme, mobilitat i medi ambient del conjunt de l'Estat, estudiants, consultors de mobilitat i urbanisme i diverses empreses del sector de la mobilitat entre altres.

  L'OMM és una iniciativa d'anàlisi i reflexió constituïda per les Autoritats de Transport Públic (ATP) de les principals àrees metropolitanes espanyoles, el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i el Ministeri de Foment, amb l'objectiu de reflectir la contribució del transport públic a la millora de la qualitat de vida i del desenvolupament sostenible a les ciutats. L’ATM de Lleida n’és membre des de l’any 2008 i enguany n’ostenta la presidència.

  Properament es podrà disposar dels vídeos i documents de cadascuna de les ponències realitzades, que es penjaran a atmlleida.cat. (Vegeu ponents i temàtica de les ponències en el programa que s'adjunta).


  Programa X Jornada Movilidad Lleida OMM 6 de junio de 2013 (561 kB)

  L'ATM ha organitzat avui la X Jornada Tècnica de l’Observatori de la Mobilitat Metropolitana

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques