Iconos cabecera

Destaquem

  Territori i Sostenibilitat i Renfe acorden el nou contracte de servei públic per a la gestió de Rodalies i Regionals fins a 2015 (18/06/2013)

  El nou contracte possibilitarà la implantació de serveis de Rodalies a Tarragona, Girona i Lleida de manera progressiva a partir de gener de 2014.

  Pla d’accions per a la millora del servei: El contracte recull un conjunt d’actuacions fins l’any 2015 per a la millora del servei de Rodalies i Regionals que finançaran la Generalitat i RENFE operadora, per valor de 165 MEUR. Entre les mesures que s’implantaran, cal remarcar la implantació de serveis de rodalies a Lleida, Tarragona i Girona, el perllongament de serveis a la línia R1, l’increment de places en diverses línies de Regionals, el reforç de la vigilància o la millora de la megafonia i dels sistemes d’informació a les estacions.

  Rodalies a Girona, Tarragona i Lleida

  La nova configuració dels serveis ferroviaris de Rodalies de Catalunya comprèn la implantació de serveis territorials de rodalia a Tarragona, Girona i Lleida. Aquesta reordenació del servei permetrà crear una nova oferta que servirà per millorar la comunicació entre les principals poblacions de les diferents regions metropolitanes. Es preveu que els nous serveis s’implantin progressivament a partir del gener vinent.

  Font: Territori i Sostenibilitat.

  Comunicat de premsa TES 17062013 (112 kB)

  Territori i Sostenibilitat i Renfe acorden el nou contracte de servei públic per a la gestió de Rodalies i Regionals fins a 2015

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques