Iconos cabecera

Destaquem

  L’ATM participa en el “Lleida International Forum; Ciudades Intermedias – Políticas y Planificación Urbana Estratégica” (28/06/2013)

  Lleida acull els dies 28, 29 i 30 de juny un workshop de la Xarxa Mundial de Ciutats, Governs Locals i Regionals (UCLG) en què es debatrà sobre les ciutats intermèdies. Amb la mateixa temàtica, l’ATM de Lleida va organitzar al principi d’aquest mes, la X Jornada Técnica de l’Observatori de la Mobilitat Metropolitana. Per donar continuïtat a la seva aposta per la projecció del model de gestió territorial de la integració tarifària, l’ATM exposarà als assistents el seu rol com a eina de gestió de la mobilitat i cohesió territorial.

  Participaran en aquest fòrum un grup de cinquanta persones composat per alcaldes i regidors procedents de diferents ciutats del món (Europa, Amèrica, Àfrica), representants d’organismes internacionals (ONU-Habitat, Fondo Mundial Desarrollo Ciudades, ONU-Organització Internacional del Treball) i universitats amb projectes de recerca sobre ciutats intermèdies (El Cairo University, Technische Universität Dortmund, Universitat Politècnica de Catalunya).

  L’acreditació dels assistents serà una targeta integrada de l’ATM de Lleida personalitzada amb el logotip de l’esdeveniment.

  programajunES (702 kB)

  L’ATM participa en el “Lleida International Forum; Ciudades Intermedias – Políticas y Planificación Urbana Estratégica”

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques