Iconos cabecera

Destaquem

  Organitzem la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013 (03/07/2013)

  Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, sota el lema 'Aire net - Fes el pas!'. Durant aquesta setmana l’ATM impulsa accions de promoció i sensibilització proposant noves formes de mobilitat, cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem a les ciutats i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

  Us recordem que qualsevol ajuntament, consell comarcal, associacions, escoles, clubs, empreses i en definitiva qualsevol organització de la província de Lleida també us podeu adherir a la setmana i avançar junts vers la sostenibilitat a les nostres ciutats.

  Per fer-ho només cal que ens envieu la carta d’adhesió a la Setmana de la Mobilitat (adjunta a aquesta notícia) abans del 19 de juliol.

  D’altra banda, si ho desitgeu podeu organitzar alguna activitat (taller, xerrada, demostració, etc.) i emmarcar-la dins l’agenda d’activitats de la setmana, de la qual començarem a fer-ne difusió a partir del mes d’agost.

  Per quasevol consulta podeu posar-vos en contacte amb la Meritxell Macià, coordinadora de les adhesions a Lleida: 973 273 151 - mmacia@atmlleida.cat

  2013 SMSSCartaadhesioorganitzacionsempreses (169 kB)

  2013 SMSSCartaadhesio_ajuntaments (130 kB)

  Organitzem la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques