Iconos cabecera

Destaquem

  Participa a la 3a cursa de transports interurbana de l'Àrea de Lleida (22/08/2013)

  L'ATM en coordinació amb l'Associació per a la Promoció del Transport Públic -PTP-, organitzarà el proper 25 de setembre la 3a cursa de transports interurbana de l'àrea de Lleida, una comparativa cívica del temps de viatge i del cost de la mobilitat entre dos punts amb diversos mitjans de transport en la qual hi pot participar tothom que desitgi comprovar els seus costos de mobilitat diària.

  No es tracta d'una carrera, sinó d'una comparativa cívica de cost econòmic, impacte ambiental i temps de viatge entre cotxe i transport públic. Nosaltres farem els càlculs i et lliurarem tota la informació i els materials!

  Es tracta de recrear un desplaçament interurbà entre el teu municipi i Lleida, emprant simultàniament un cotxe i un transport públic. Des dels municipis més propers a Lleida la bici també hi pot competir!

  Participar és molt senzill! Només calen dos voluntaris i zero euros. Per participar només cal contactar amb cursa2013@transportpublic.org

  Contacta'ns per a qualsevol dubte al 973 273 151. Per a més informació consulta: http://www.transportpublic.org/cursainterurbana/

  Participa a la 3a cursa de transports interurbana de l'Àrea de Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques