Iconos cabecera

Destaquem

  Primer Consell Territorial de la Mobilitat de l’Àrea de Lleida (20/09/2013)

  L’ATM ha constituït avui el Consell Territorial de la Mobilitat (CTM) coincidint amb l’inici de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El CTM és un òrgan de consulta i participació cívica i social en el funcionament del sistema de transport públic de viatgers i de la mobilitat, en l’àmbit competencial de l’ATM.

  La creació d’aquest nou òrgan sorgeix de l’adaptació de les funcions de l'ATM com a Autoritat Territorial de Mobilitat, previstes en la Llei de Mobilitat 9/2003 de 13 de juny, que requereix una nova configuració dels seus òrgans de govern adaptat al conjunt del territori integrat.

  El CTM, està presidit per Marta Camps, regidora d'Urbanisme, Mobilitat, Via Pública i Concessions; i l’integra representants de cadascuna de les administracions consorciades, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, representants de les organitzacions empresarials, el sindicats i les associacions de consumidors i usuaris més representatives de l’àmbit del Consorci, així com de representants d’associacions o col·lectius d’especial rellevància en el transport públic i la mobilitat.

  L’ATM de Lleida avança així en el desplegament i compliment dels seus estatuts aprovats per acord de Govern 155/2011, de 13 de desembre del 2011.

  Primer Consell Territorial de la Mobilitat de l’Àrea de Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques