Iconos cabecera

Destaquem

  Viatjar en cotxe és fins a 8 vegades més car que fer-ho en transport públic. (25/09/2013)

  Aquesta és una de les conclusions principals extretes de la 3a cursa de transports interurbana organitzada a l'Àrea de Lleida amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013.

  L'ATM, en col·laboració amb l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i els ajuntaments lleidatans participants, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, han organitzat avui la III Cursa de Transports de l'Àrea de Lleida.

  A la III Cursa de Transports de l'Àrea de Lleida el bus ha competit amb el cotxe privat des de 8 municipis fins a la capital del Segrià. Els ajuntaments que han participat són: Alfarràs, Alpicat, Balaguer, Mollerussa, Maldà, Rosselló, Tàrrega i Torrefarrera.

  Addicionalment ha participat la bicicleta des d’Alpicat i Torrefarrera, guanyant a Alpicat i trigant només sis minuts més que el cotxe a Torrefarrera. També han participat dos models de vehicles elèctrics de Renault, el ZOE i el Fluence Z.E., cedits pel concessionari Renault Autansa de Lleida, que han sortit des de Mollerusa.

  Ndp - Balanç cursa 2013 (223 kB)

  Taula de resultats de totes les rutes de la cursa 2013 (150 kB)

  Viatjar en cotxe és fins a 8 vegades més car que fer-ho en transport públic.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques