Iconos cabecera

Destaquem

  Nou servei de bus exprés entre Cervera, Tàrrega, Bellpuig, Mollerussa i Lleida. (27/11/2014)

  El bus exprés arriba a l'àrea de Lleida amb l'entrada en funcionament de la primera línia a la província, el proper dia 1 de desembre de 2014.

  Aquest servei forma part de la xarxa de bus d'altes prestacions exprés.cat impulsada per la Generalitat de Catalunya, formada per 40 línies distribuïdes per tot el territori català que comporten un seguit de millores de gestió i velocitat comercial.

  La línea, operada per Alsa, està integrada tarifàriament i permet l'ús de tots els títols integrats de l'ATM de Lleida.

  El nou bus exprés entre Lleida i Cervera, el 15è que es posarà en servei a Catalunya i el primer de la demarcació de Lleida, tindrà 14 expedicions diàries (7 d’anada i 7 de tornada) de dilluns a divendres feiners.

  Comunicarà les dues capitals i farà parada també a Mollerussa, Bellpuig i Tàrrega. Suposarà una millora important en aquest corredor, que té una demanda mensual de 6.700 viatgers. La durada del viatge serà de poc més d’una hora. Incorpora, també, totes les prestacions de la xarxa exprés.cat:

  · Reducció del temps de viatge en 10 minuts respecte la línia convencional.

  · Nova campanya d’informació estàtica a les parades i a les estacions d’autobusos. Està previst en un futur posar informació en temps real a les parades.
  · Incorporació d’un vehicle nou totalment accessible.
  · Premsa gratuïta i wifi a bord.
  · Més intermodalitat: connexions amb serveis de transport urbà, altres busos interurbans, serveis Regionals i serveis d’alta velocitat.
  · Imatge diferenciada.

  Cal remarcar que aquests horaris se sumen a l'oferta de serveis ja existents. Així per al corredor Cervera - Tàrrega - Mollerussa - Lleida, els horaris seran els de la línia 131 més els del bus e1exprés.cat Lleida - Cervera

  Consulteu el fulletó amb els horaris del bus e1
  exprés.cat Lleida - Cervera

  exprés.cate1CerveraLleida (768 kB)

  Fulletó e1 Lleida-Cervera (501 kB)

  Nou servei de bus exprés entre Cervera, Tàrrega, Bellpuig, Mollerussa i Lleida.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques