Iconos cabecera

Destaquem

  La integració tarifària a l’Àrea de Lleida compleix avui 9 anys (31/03/2017)

  La integració tarifària de l’Àrea de Lleida compleix avui 9 anys. Durant aquest període s’han venut més de 130.000 targetes i el transport públic de l’àrea integrada registra 8,3 milions de viatgers anuals.

  Tal dia com avui de l’any 2008, es va posar en funcionament el sistema tarifari integrat de l’Àrea de Lleida, un servei que permetia, inicialment, viatjar per la comarca del Segrià (en autobús urbà i interurbà) i per la línia de La Pobla entre Lleida i Balaguer amb una única targeta, llavors la T-Mes. Al cap de 9 anys, la integració tarifària ha arribat a les sis comarques del pla de Lleida (149 municipis integrats i 363.783 habitants), s’ha incorporat al sistema la rodalia ferroviària de Lleida, s’han millorat l’oferta i incorporat nous serveis, i s’han diversificat els títols de transport, adaptant-los als diferents perfils d’usuari. Des de l’inici de la integració tarifària, s’han venut 130.000 targetes i s’han fet 1,6 milions de recàrregues, que permeten als usuaris viatjar en tots els modes de transport: bus urbà, autobús interurbà i tren. Actualment, es registren a l’àrea integrada 8,3 milions de viatges en transport públic a l’any, amb un índex d’intermodalitat proper al 10%.

  L’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’Àrea de Lleida disposa de més de 200 punts de recàrrega (quioscos, supermercats, estancs i a bord dels autobusos),
  10 centres d’atenció al client, un telèfon gratuït d’atenció a l’usuari (900 106 848) i un portal web de referència amb tota la informació d’horaris, targetes i tota l’actualitat relacionada amb el sistema de transport públic i el foment de la mobilitat sostenible en el seu àmbit d’actuació.

  La integració tarifària a l’Àrea de Lleida compleix avui 9 anys

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl - 25002 - Lleida