Iconos cabecera

Destaquem

  L’ATM de Lleida presenta la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura als municipis lleidatans (02/06/2017)

  L’ATM de l’Àrea de Lleida ha donat a conèixer avui a alcaldes/sses, regidors/es i tècnics/ques dels municipis de les comarques de Ponent les activitats que podran fer durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebrarà del 16 al 22 de setembre

  L’acte ha estat presentat pel delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el secretari de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, Albert Obiols, i
  Meritxell Macià, coordinadora de la Setmana a la província de Lleida.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida, que és membre de la Comissió Institucional de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, actua per encàrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat com a coordinadora al seu àmbit territorial de les diferents activitats que es duguin a terme, per tal d’agilitzar i facilitar als municipis la seva posada en funcionament i resoldre les qüestions tècniques i operatives que puguin sorgir. També impulsa activitats de promoció de la mobilitat sostenible com el Dia sense Cotxes que a Europa se celebra el 22 de setembre, el regal de fundes per a les targetes de transport i el sorteig de quatre paquets familiars per viatjar al Tren dels Llacs.

  A banda, es mantenen les activitats estrelles de la Setmana com són les caminades (saludables, culturals, verdes o escolars), les pedalades, les curses escolars i les curses de transport.

  En el transcurs de la sessió també s’ha presentat la campanya de comunicació que recolzarà i donarà difusió a les accions generals de la campanya i aquelles específiques que faci cada municipi. El seguiment de la Setmana a les xarxes socials es podrà fer amb l’etiqueta #mobilitat2017.

  L’any 2016, la participació dels municipis, consells comarcals i entitats lleidatanes en la Setmana va créixer per setè any consecutiu. L’increment respecte al 2015 va ser d’un 9% amb 124 entitats adherides. La implicació dels municipis en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura segueix una clara tendència a l’alça. L’any 2015 les entitats adherides foren 114 i el 2014, 91.

  L’adhesió és gratuïta i les activitats i material de suport que s’ofereix també. Poden adherir-se ajuntaments, consells comarcals, associacions, empreses i entitats diverses. Per adherir-se cal posar-se en contacte amb l’ATM de Lleida a través del telèfon 973 27 31 51 o enviant un correu electrònic a mmacia@atmlleida.cat.

  L’ATM de Lleida presenta la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura als municipis lleidatans

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl - 25002 - Lleida