Iconos cabecera

Destaquem

  Avui comença l'ampliació del recorregut de la L5 (26/06/2017)

  Des d'avui, dilluns 26 de juny, la línia de bus urbà L5 amplia el seu recorregut per donar un millor servei al barri de Cappont.

  La nova ampliació de l'L5 ha de permetre oferir un millor servei de bus a 1.600 habitatges de les zones del carrer Agustins-Pont de Suert-Doctor Trueta i de l'avinguda de Barcelona, "que corresponen a unes 5.000 persones, les quals ara quedaven allunyades de les parades actuals" segons va informar l'alcalde de la ciutat la passada setmana.

  Aquests canvis també permetran cobrir les necessitats del servei de bus dels tres centres educatius de Cappont –Frederic Godàs, Camps Elisis i Francesco Tonnuci-, a més d'altres equipaments esportius com les instal·lacions del Futbol Club Atlètic Segre.

  Ampliació del recorregut de la línia 5

  L'autobús, un cop passat el Pont Vell, a l'avinguda de les Garrigues girarà a l'alçada de Camí de Picos circulant per aquesta avinguda fins al carrer Pont de Suert, girant a carrer Agustins fins a l'avinguda Barcelona i es tornarà a incorporar a l'avinguda de l'Estudi General per recuperar el traçat actual. Durant aquest nou recorregut es realitzaran cinc parades, que s'anomenaran Alacant-Garrigues, Pont de Suert, Agustins-Garrigues, Barcelona-Riu Ebre i Estudi General-Joan Fuster. Així, en el seu recorregut actual pel barri de Cappont, la línia actual disposa de cinc parades i, amb la modificació, passa a disposar-ne de set.

  Per altra banda la freqüència de la línia augmenta entre 2 i 3 minuts en dies feiners, passant dels 17-18 minuts als 15 minuts, amb la qual cosa l'afectació als usuaris actuals serà mínima.

  La línia 5 és la sisena línia de bus en nombre de passatgers de tota la xarxa urbana de Lleida, i dona cobertura als barris de Cappont, Centre Històric, Noguerola, Pardinyes, Balàfia, Xalets-Humbert Torres, Camp d'Esports i la zona d'Hospitals.

  Recorregut i horaris L5 (205 kB)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl - 25002 - Lleida