Iconos cabecera

Destaquem

  Servei alternatiu per carretera pels trens de les línies R13 i R14 entre Les Borges Blanques i Lleida (17/08/2017)

  • Aquest servei alternatiu es realitzarà en dies laborables, d’altra banda els dissabtes i diumenges es realitzarà el servei habitual en tren fins a Lleida.

  • El servei per carretera avançarà una hora el seu horari de pas pels viatgers amb origen a Lleida, Puigverd de Lleida-Artesa de Lleida o Juneda.

  A partir de dijous, 17 d’agost, i fins el 3 de setembre durant els dies laborables s’estableix un servei alternatiu per carretera entre Les Borges Blanques i Lleida pels trens de les línies R13 (Barcelona Estació de França-Lleida per Valls) i R14 (Barcelona Estació de França-Lleida per Tarragona i Reus). La resta de la línia així com durant els dissabtes i diumenges es prestarà el servei habitual.

  Aquesta mesura ve motivada per les operacions que estan portant a terme tècnics d'Adif per a la reposició de les instal·lacions ferroviàries a Puigverd i Juneda (Lleida) que es van veure greument afectades per la incidència produïda el passat dilluns per incendis que van inutilitzar els sistemes de gestió de trànsit, comunicacions, senyalització i instal·lacions de seguretat en aquests dos punts. Aquesta situació provoca la limitació temporal de la capacitat en el tram afectat, pel que s’estableix un servei alternatiu per carretera en aquest trajecte.

  De manera especial, s’avançarà una hora l’horari de sortida del servei de bus pels viatgers amb origen a les estacions de Lleida, Puigverd de Lleida-Artesa de Lleida o Juneda; per tal de garantir l’enllaç del servei de bus amb la sortida dels trens des de Les Borges Blanques mantenint el seu horari habitual.

  La programació especial comptarà amb un servei d’autobusos adaptat a la demanda
  d’aquest tram per tal de garantir la mobilitat dels viatgers en el trajecte afectat i els clients restaran informats per personal d’atenció al client de Renfe.

  Tota la informació sobre els horaris i l’estat del servei es pot trobar al telèfon gratuït d’informació 900 41 00 41, al web rodaliesdecatalunya.cat, així com a renfe.com i al telèfon 912 320 320.

  Vegeu horaris al pdf adjunt.

  Cartell R13 R14 (461 kB)

  Servei alternatiu per carretera pels trens de les línies R13 i R14 entre Les Borges Blanques i Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques