Iconos cabecera

Destaquem

  Creix un 15% la participació d'ajuntaments i entitats a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (15/09/2017)

  Més de 170 activitats durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 a l'Àrea de Lleida, 700 a tot el territori català.

  La província de Lleida assoleix la xifra més elevada d'adhesions amb 143 entitats adherides.

  La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 situa la ciutadania a l’epicentre de les activitats. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana d’enguany, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. Així, del 16 al 22 de setembre l'ATM de l'Àrea de Lleida i els ajuntaments, operadors, escoles, centres d'atenció primària i altres empreses que s'han adherit a la Setmana; organitzaran caminades, pedalades, i dinàmiques sobre qualitat ambiental, per apropar formes de transport més sostenible, segur i saludable enfront del vehicle privat, com el Dia sense cotxes.

  A Lleida hi ha 143 adhesions (72 ajuntaments, 8 consells comarcals i 63 entitats); més de 200 mesures permanents, 53 caminades a 39 municipis; una cinquantena de pedalades o activitats relacionades amb la bicicleta; i una cursa de transport interurbana i 1 escolar, que tindran lloc el 19 de setembre i 5 d'octubre, respectivament.

  Cal destacar que les dades de participació en aquesta edició són molt positives, assolint un nou rècord històric en nombre d'adhesions, amb 143 entitats adherides, xifra que representa un 15% d'increment respecte a la Setmana del 2016 i que es produeix gràcies als ajuntaments, escoles, centres de salut i empreses que durant aquesta Setmana ens ajudaran a difondre els valors de la #mobilitatsostenible.

  Llegeix la nota de premsa completa fent clic al següent enllaç premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/303216/ca/700-activitats-setmana-mobilitat-sostenible-segura-2017.do

  Creix un 15% la participació d'ajuntaments i entitats a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques