Iconos cabecera

Destaquem

  Territori i Sostenibilitat posa en servei el bus exprés.cat Lleida – Alcarràs (21/09/2017)

  • A partir de dilluns 25 de setembre es posa en marxa la tercera línia de bus ràpid a la demarcació de Lleida, que triplicarà l’oferta actual

  • El nou servei permet millorar les prestacions de la línia i augmentar la freqüència durant tot el dia amb expedicions cada hora

  El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en funcionament aquest dilluns, 25 de setembre, un nou servei de bus exprés, l’e3, que millorarà les prestacions i freqüència de pas de la línia entre Lleida i Alcarràs. El nou servei, que opera Gamon, triplicarà l’oferta actual del corredor. L’e3 oferirà 15 expedicions d’anada i 15 de tornada, en comptes de les 5 i 4 actuals, de dilluns a divendres. Dues d’aquestes expedicions d’anada i de tornada es prestaran també els dissabtes. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, acompanyat del director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa i de l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, han presentat avui la nova línia. Font ha destacat que amb les 30 noves freqüències “podem incrementar en 30.000 els viatges que es fan amb transport públic i això es un petit pas, però imprescindible, per millorar la qualitat de l'aire i seguir lluitant des de Catalunya contra el canvi climàtic”.

  Amb el bus exprés Lleida – Alcarràs es reforçaran totes les franges horàries de dilluns a divendres feiners de manera que hi haurà un bus cada hora, tant en un sentit com en l’altre. A més, els horaris estaran coordinats amb la resta del corredor entre Lleida, la Granja d’Escarp i Massalcoreig amb l’objectiu de millorar l’oferta del conjunt.

  Aquest servei forma part de la xarxa de bus d’altes prestacions exprés.cat que la Generalitat està desplegant als 43 corredors de mobilitat amb més demanda del territori. Es tracta de la 36ena línia a tot Catalunya i la tercera a la demarcació de Lleida. Els busos exprés, a més de connexions més ràpides i directes que les línies convencionals, ofereixen serveis com, vehicles accessibles, premsa gratuïta i connexió Wi-Fi a bord. Aquesta línia forma part del sistema tarifari integrat de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de Lleida.

  Font ha explicat que el Govern “està reforçant, una vegada més, l'oferta de serveis de transport públic a l'entorn de Lleida en el seu conjunt i especialment dels principals municipis i àmbits de generació de mobilitat com ho és Alcarràs”. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat ha posat de relleu “l’èxit” dels altres busos d’altes prestacions que ja funcionen a Lleida “amb creixements entre un 11 i un 16%, que ens avalen per seguir apostant pels serveis de bus exprés”.

  Vegeu l'oferta global entre Lleida i Alcarràs clicant aquest enllaç: atmlleida.cat/horaris/126

  20170921 NP TES BUS EXPRÉS LLEIDA - ALCARRÀS (134 kB)

  Territori i Sostenibilitat posa en servei el bus exprés.cat Lleida – Alcarràs

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques