Iconos cabecera

Destaquem

  Afectacions en el trànsit per la Rua de Carnestoltes de dissabte (08/02/2018)

  Per poder garantir la formació prèvia, la desfilada i la sortida posterior a la seva finalització, de la comitiva de carrosses i comparses que conformaran la Rua del Carnestoltes de dissabte es desviarà el trànsit que afecti tot l'itinerari i es prohibirà l'estacionament des del divendres dia 9, el qual ha de quedar lliure de vehicles a partir de les 12 hores de dissabte dia 10.

  La rua que començarà a les 18.00 hores de dissabte 10 de febrer farà el següent recorregut: Camps Elisis (Inici), Santa Cecília, Av Garrigues, Pça Bores, Pont Vell, Pça Agelet i Garriga, Av Francesc Macià, Rambla Ferran, Av. Francesc Macià, Pça Agelet i Garriga, Pont Vell, Av Garrigues, Santa Cecília, Camps Elisis (fi). L'hora prevista d'acabament és a les 20.30 h.

  Recomanacions de mobilitat:

  No es podrà creuar el riu amb el vehicle pel Pont Vell a partir de les 17 hores. Qualsevol dels altres ponts han de permetre el trajecte sense dificultats.

  Els veïns del Barri de Noguerola, podran entrar i sortir de la zona per l’Av del Segre (sector Pardinyes). Per la seva banda, mentre duri la Rua, la connexió entre el Barri de Pardinyes i el centre de la ciutat amb vehicle, no es podrà fer per l’Av Segre. S’haurà de realitzar per Comtes d’Urgell i Prat de la Riba.

  Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Rua també seran desviats.

  El pas de la Rua del Carnestoltes per la Plaça Agelet i Garriga alterarà, com cada any, el normal funcionament del pàrking soterrat de la Plaça Sant Joan entre les 18 i les 20 hores.

  Vegeu a la nota adjunta tots els desviaments previstos.

  AfectacionsRua2018 (152 kB)

  Afectacions en el trànsit per la Rua de Carnestoltes de dissabte

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques