Iconos cabecera

Destaquem

  La integració tarifària a l’Àrea de Lleida compleix 10 anys (06/04/2018)

  La integració tarifària de l’Àrea de Lleida compleix 10 anys. Durant aquest període s’han venut més de 146.000 targetes i el transport públic de l’àrea integrada registra 8,3 milions de viatgers anuals.

  Aquest mes de març, l’ATM de Lleida està d’aniversari: fa 10 anys que es va posar en funcionament el sistema tarifari integrat de l’Àrea de Lleida, un servei que permetia, inicialment, viatjar per la comarca del Segrià (en autobús urbà i interurbà) i per la línia de La Pobla entre Lleida i Balaguer amb una única targeta, llavors la T-Mes. 10 anys després, la integració tarifària ha arribat a les sis comarques del pla de Lleida (149 municipis i 365.273 habitants), s’ha incorporat al sistema la rodalia ferroviària de Lleida, s’han millorat l’oferta i incorporat nous serveis, i s’han diversificat els títols de transport, adaptant-los als diferents perfils d’usuari. Des de l’inici de la integració tarifària, s’han venut més de 146.000 targetes i s’han fet 1,9 milions de recàrregues, que permeten als usuaris viatjar en tots els modes de transport: bus urbà, autobús interurbà i tren. Actualment, es registren a l’àrea integrada 8,3 milions de viatges en transport públic a l’any.

  Els viatgers interurbans (tant en autobús com en modes ferroviaris) s’estalvien 2,3 milions d’euros anuals respecte al que pagarien sense integració tarifària. De mitjana, l’usuari que viatja amb títols integrats paga entre un 40 i un 50% del bitllet senzill, arribant a descomptes de fins al 90% pels recorreguts de major distància.
  Pel que fa als viatgers urbans s’estalvien 800.000 euros en títols integrats respecte al que els suposaria viatjar en bitllet senzill (a més de 120.000 € de distribució de validacions de la T-12)

  L’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’Àrea de Lleida disposa de més de 200 punts de recàrrega (quioscos, supermercats, estancs i a bord dels autobusos), 8 centres d’atenció al client, un telèfon gratuït d’atenció a l’usuari (900 106 848) i un portal web de referència amb tota la informació d’horaris, targetes i tota l’actualitat relacionada amb el sistema de transport.
  Ben aviat publicarem a les nostres xarxes socials com podran optar els usuaris a algun dels nostres premis i regals.

  La integració tarifària a l’Àrea de Lleida compleix 10 anys

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques