Iconos cabecera

Destaquem

  Tall de servei a la línia Lleida-La Pobla per manteniment de les unitats de tren (23/05/2018)


  Amb motiu d’uns treballs de manteniment a les unitats de tren de la sèrie 331 el dilluns, dia 28 de maig, i el dilluns, 4 de juny, s’interromprà el servei en el comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur de la línia Lleida-La Pobla de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

  Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

  Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això també es veuran substituïdes per un servei d’autobús, les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.

  El manteniment de les unitats durant aquests dos dies consistirà en el tornejat de dos dels eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un major desgast.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques