Iconos cabecera

Destaquem

  Amb motiu dels treballs de manteniment d’un dels trens, el servei entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur s’efectuarà per carretera (10/09/2018)

  El proper dia 12 de setembre de 2018 i amb motiu dels treballs de manteniment d’un dels trens, el servei entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur s’efectuarà per carretera.

  Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur, el qual s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

  Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això també es veuran substituïdes per un servei d’autobús, les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques