Iconos cabecera

Destaquem

  8a Cursa de Transports Interurbana de l'Àrea de Lleida (17/09/2018)

  Demà dimarts 18 de setembre pel matí celebrarem la 8a Cursa de Transports Interurbana de l'Àrea de Lleida, coordinada per, l’ATM de l’Àrea de Lleida, la Generalitat de Catalunya i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP).

  La cursa de transports és un esdeveniment de la Setmana Europea de la Mobilitat on diverses persones realitzen desplaçaments entre un origen i una destinació comuns (Lleida), utilitzant diversos mitjans de transport, amb l’objectiu de comparar-ne el cost, l’impacte ambiental i el temps de viatge de cadascun. No és tracta d’una competició de velocitat sinó la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació i utilitzant correctament el transport públic.

  Els municipis inscrits a l'edició d'enguany són: Rosselló, Torrefarrera, Mollerussa i Lleida., El punt de sortida serà la porta dels ajuntaments dels municipis d'origen i aquestes les hores de trobada (calculades 15 minuts abans de la sortida del transport públic):
  • 9:04h Rosselló
  • 9:08h Torrefarrera
  • 9:34h Mollerussa

  El punt d’arribada és al Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida (C/ Lluís Companys) on estarem ubicats els companys de l’ATM i de la PTP des d'on es visualitzarà el recorregut i el temps de les persones participants en temps real amb actualitzacions cada minut sobre una pantalla i a internet. Per fer-ho possible, només cal que tots els participants s'instal·lin una aplicació mòbil.

  Més informació:
  https://transportpublic.org/cursa
  https://transportpublic.org/cursaarealleida2018/

  8a Cursa de Transports Interurbana de l'Àrea de Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques