Iconos cabecera

Destaquem

  Aturada programada de FGC al servei de Lleida- La Pobla de Segur (11/01/2019)

  Amb motiu de tasques de manteniment periòdic de les unitats de tren i de millora de les infraestructures, del dia 14 al 18 de gener, ambdós inclosos, y del 21 al 25 de gener, ambdós inclosos, el servei de tren entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur (en ambdues direccions), quedarà suprimit efectuant-se el servei d’autobús substitutori.

  El servei d’autobús substitutori s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera, excepte les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on s’aturarà sota demanda dels clients trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.
  L’horari de sortida de l’autobús substitutori, des de Balaguer i La Pobla de Segur, será el de l’horari habitual. El serveis descendents de La Pobla de Segur finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Lleida.

  Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, a excepció de les següents circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:

  - Del 14 al 17 i del 21 al 24 de gener: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.

  18 i 25 de gener: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 21:22 hores.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques