Iconos cabecera

Destaquem

  Tall de servei entre Balaguer i La Pobla (26/02/2019)

  Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre el dimarts, 26 de febrer, i el divendres, 1 de març, en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur.

  Com a alternativa, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera.

  No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

  Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual.

  De dimarts a dijous també es veuran substituïdes per un servei d’autobús, les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i el tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.
  Divendres, dia 1 de març, se substituirà el servei habitual de tren per un servei d’autobús les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i de La Pobla de Segur a les 21.22 hores.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques