Iconos cabecera

Destaquem

  Servei substitutori en autobús entre entre Balaguer i La Pobla de Segur (en ambdues direccions) (15/03/2019)

  Amb motiu de treballs de manteniment en una de les unitats de tren, des del dilluns 18 de març fins al divendres 5 d’abril, ambdós inclosos, el servei de tren entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur (en ambdues direccions), quedarà suprimit efectuant-se servei d’autobús substitutori.

  L’autobús substitutori s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera, excepte a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on s’aturarà sota demanda trucant al telèfon 973 445 503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

  L’horari de sortida de l’autobús substitutori, des de Balaguer i des de La Pobla de Segur, serà el de l’horari habitual.

  Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer, el servei de trens serà l’habitual, a excepció de les circulacions següents, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:

  De dilluns a dijous: Tren amb sortida a les 05.25 h de Lleida-Pirineus i tren amb sortida a les 19.30 h de La Pobla de Segur .
  Divendres: Tren amb sortida a les 05.25 h de Lleida-Piri¬neus i tren amb sortida a les 21.22 h de La Pobla de Segur.

  Diumenges i festius: Tren amb sortida a les 19.00 h de La Pobla de Segur.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques