Iconos cabecera

Destaquem

  Aplicació del nom sentit de les persones transgènere a les targetes personalitzades (04/04/2019)

  La Direcció General d’Igualtat i l’ATM de Lleida signen un acord per a facilitar la incorporació del nom del gènere amb què les persones transgèneres s’identifiquen mentre no puguin tramitar el canvi del nom del DNI.

  Els títols personalitzats incorporaran el nom sentit de les persones transgènere que ho sol·licitin, fruit de l’acord que han subscrit els departaments de Territori i Sostenibilitat i de Treball, Afers Socials i Famílies. La directora general d’Igualtat, Mireia Mata, i el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, han presentat avui aquesta iniciativa, que pretén facilitar la incorporació del nom del gènere amb què les persones transgèneres se senten identificades mentre no puguin tramitar el nom del DNI.

  Les persones interessades podran sol·licitar l’emissió amb el nom sentit dels títols de transport integrat de l’ATM de Lleida amb dades personalitzades; les targetes T-12, T-Mes, T-Mes FM/FN, T-70/90 i T-Aturat.

  Aquesta iniciativa té com a objectiu garantir la igualtat efectiva de drets de ciutadania i col·laborar en la implementació de les polítiques per a la igualtat de tracte i no discriminació de les persones LGBTI.

  Aplicació del nom sentit de les persones transgènere a les targetes personalitzades

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques