Iconos cabecera

Destaquem

  Afectació en el trànsit per diumenge amb motiu de la Cursa dels Bombers de Lleida (02/05/2019)

  Diumenge se celebra la IX Cursa dels Bombers, una festa atlètica que combina una cursa de 10 km i una altra de 5,4 km, més popular, amb una alta participació d'atletes (amb una previsió de més de 3000 corredors). El recorregut de les dues curses transcorre íntegrament pels carrers cèntrics de la nostra ciutat.

  Data: Diumenge 5 de maig de 2019
  Hora d’Inici: 10 hores (Cursa Llarga) 10’15 hores (Cursa Curta)
  Hora de finalització: Aproximadament les 11’30 hores.

  Itinerari de la cursa de 10 km:
  Camps Elisis (SORTIDA), Av Alacant, Av València, Riu Ebre, Dra. Castells (sentit Av. Estudi General), Dra. Castells (sentit Av Garrigues), Camí de Picos, Dr. Trueta, Agustins, Av Barcelona, Av Estudi General, Pont Universitat, Av. Alcalde Areny, Isaac Albéniz, Av Madrid, Pça Espanya, Av. Madrid, Pça. Agelet i Garriga, Av. Segre, Av. Tortosa, Corregidor Escofet, Comtes d'Urgell, Av. Príncep de Viana, Pça Berenguer IV, Victorià Muñoz, Camí de Picos, Av. Alacant, Camps Elisis (ARRIBADA)

  Itinerari de la cursa de 5'4 Km:
  Camps Elisis (SORTIDA), Av. Alacant, Av. Garrigues, Av. Alacant, Camí de Picos Dr. Trueta, Agustins, Av. Barcelona, Av. Estudi General, Pont Universitat, Av. Alde. Areny, Isaac Albèniz, Av. Madrid, Pça. Espanya, Av. Madrid, Pça Agelet i Garriga,Pont Vell, Av. Garrigues, Av. Alacant, Camps Elisis (ARRIBADA).


  Desviaments de trànsit previstos:

  Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dues curses hi ha previstos els següents desviaments:

  1. Al voltant de les 08'00 hores es procedirà al tall de trànsit del vial interior dels Camps Elisis. Els punts de tall seran la cruïlla de l'Av Alacant amb Eduard Velasco, Santa Cecília cruïlla amb Eduard Velasco i Camí de Granyena amb Av Terradelles. Aquest vial es mantindrà desviat fins que hagin finalitzat la Cursa i les tasques de desmuntatge de la infraestructura d'arribada.(aproximadament les 14'00 hores).

  2. A partir de les 09'15 hores i per a garantir el muntatge dels arcs inflables que marquen els punts quilomètrics de referència, així com l'abalisament del circuit de cursa, es procedirà de forma progressiva al tall de l'Av Garrigues (entre la Pça. Agelet i Garriga i el carrer Agustins), l'Av Estudi General (entre la Pça Espanya i la LL-11), i el Pont de Pardinyes en sentit el Polígon El Segre.

  3. Un cop conformats aquests desviaments es tallaran les entrades als carrers Alcalde Areny i Av. Madrid des de Cos i Gayon, talls que es mantindran fins que el final de cursa hagi revessat la pça. d'Espanya en direcció a la pça. Agelet i Garriga.

  4. D'altra banda, si el normal desenvolupament de la cursa ho permet, es mantindrà obert el trànsit d'entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes procedent del Polígon El Segre, però no així el de sortida, que romandrà desviat fins que el final de cursa hagi travessat el carrer Baró de Maials.

  5. El Pont de Príncep de Viana i el carrer Victorià Muñoz es tallaran al trànsit de vehicles al voltant de les 10 i es mantindrà desviat fins que el final de Cursa entri al carrer Camí de Picos, situació que es preveu que es produeixi al voltant de les 11'30 hores.  Recomanacions

  Si es vol travessar el riu amb vehicle en sentit La Bordeta entre les 09'30 i les 10'30 hores, es recomana utilitzar el Pont dels Instituts, que serà l'únic no afectat per la Cursa.

  A partir de les 10'30 hores està previst que es vagi recuperant la circulació de l'eix Av. de l'Estudi General - Pont Universitat i del d' Av. Garrigues –Pont Vell, tan aviat com final de Cursa entri a l'Av. del Segre. Posteriorment ho serà el Pont de Pardinyes i finalment el Pont de Príncep de Viana.

  Per la seva banda, mentre duri la Cursa (entre les 10 i les 11'30 hores aproximadament), el trànsit de la zona del barri de Pardinyes compresa en l'interior del circuit de Cursa i que afecta el sector delimitat pels carrers Roger de Llúria, Av Tortosa, Corregidor Escofet i Comtes d'Urgell, només podran sortir de la zona per l'Av del Segre, on es compatibilitzarà el pas de Cursa en direcció Pardinyes amb el trànsit que vol sortir d'aquesta zona.

  Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari de Cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.

  Respecteu en tot moment les indicacions dels Agents de la Guàrdia Urbana, membres de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat, que vetllaran per la seguretat de la Cursa.

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques