Iconos cabecera

Destaquem

  Territori i Sostenibilitat posa en servei una nova parada a la demanda al bus exprés Alpicat – Lleida (12/11/2019)

  A partir d’aquest pròxim dilluns, 18 de novembre, la parada Hostal del Lluc – Urbanització es realitzarà amb polsador tecnològic i el bus s’aturarà només si un usuari ho demana

  El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en servei a partir d’aquest pròxim dilluns, 18 de novembre, una nova parada a la demanda amb polsador tecnològic al bus exprés.cat entre Alpicat i Lleida, concretament a Hostal del Lluc - Urbanització D, a Alpicat. La parada a la demanda, que es realitzarà en el servei sentit Lleida, millorarà l’explotació de la línia ja que el bus únicament modificarà el seu recorregut si un usuari ho demana. En sentit Alpicat, continua sent una parada convencional i, per tant, el bus s’hi aturarà sempre.

  Aquesta millora estava prevista des que es va posar en marxa aquest bus exprés, el juny d’aquest any. En una primera fase, la parada Hostal del Lluc – Urbanització D l’han fet 5 expedicions sentit Lleida. I ara, en aquesta segona fase, es transforma com a parada a la demanda.

  El bus exprés Alpicat – Lleida compta amb 17 expedicions sentit capital del Segrià i 18 sentit Alpicat, de dilluns a divendres feiners, amb una freqüència de pas d’una hora per cada sentit. Del total d’expedicions d’entre setmana, 3 d’anada i 3 de tornada permeten la intermodalitat amb els serveis ferroviaris d’alta velocitat, així com d’altres serveis ferroviaris. Els dissabtes es presten 11 expedicions per sentit. Els vehicles són totalment accessibles i disposen de Wi-Fi gratuït.

  NP Polsador Alpicat (43 kB)

  Quadriptic-Lleida-Alpicat-expres (310 kB)

  Territori i Sostenibilitat posa en servei una nova parada a la demanda al bus exprés Alpicat – Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques