Iconos cabecera

Destaquem

  Servei d’autobús substitutori a la línia Lleida-La Pobla durant els dies 16 i 17 de novembre (15/11/2019)

  El servei de trens entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es realitzarà amb autobús durant els dies 16 i 17 de novembre, mentre que entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual

  Ferrocarrils avançarà aquests dos dies amb els treballs de renovació de via i drenatge que s’estan executant als túnels de la línia.

  Els dies 16 i 17 de novembre, es realitzarà servei substitutori amb autobús entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur (en ambdues direccions), per permetre fer treballs de manteniment a les unitats de tren.

  Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer, el servei de trens serà l’habitual, a excepció de les circulacions següents, que es realitzaran íntegrament amb autobús:

  Dissabte 16 de novembre:
  Hores de sortida dels busos de Balaguer amb destinació La Pobla de Segur: 8.15h – 15.31h
  Hores de sortida dels busos de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus: 13.00h – 19.21h

  Diumenge 17 de novembre:
  Hores de sortida dels busos de Balaguer amb destinació La Pobla de Segur: 8.15h – 11.15h – 17.31h
  Hores de sortida dels busos de La Pobla de Segur amb destinació Lleida-Pirineus: 10.08h – 15.15h – 19.00h

  L’autobús substitutori s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada de bus més propera. A les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, l’autobús s’aturarà sota demanda dels usuaris trucant al telèfon 973 445 503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

  L’horari de sortida de l’autobús substitutori des de Balaguer i des de La Pobla de Segur serà el de l’horari habitual.

  Durant aquests dos dies, i atès que la via estarà lliure del pas de trens, Ferrocarrils avançarà amb els treballs de renovació de la superestructura de via i de drenatge que s’estan duent a terme als túnels de la línia Lleida-La Pobla.

  Els treballs que s’estan fent actualment van començar el mes d’agost i l’actuació se centra en 5 túnels (“Dels homes morts”, “Monares”, “Barcedana”, Talarn” i “Sant Antoni”), renovant una longitud total de 2.475 metres de via. La nova superestructura estarà composta de travesses de formigó i carril amb barra llarga.

  Més informació a: https://www.fgc.cat/wp-content/uploads/2019/11/20191113ServeiLleida.pdf#2

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques