Iconos cabecera

Destaquem

  Afectació al trànsit amb motiu de la reparació del ferm de l'Av. Madrid i l'Av. Blondel de Lleida (16/08/2022)

  Durant les nits del 16 al 19 d'agost es preveu realitzar reparacions al ferm d'avinguda Madrid i avinguda Blondel, entre el pont Vell i el pont de la Universitat (Av. Catalunya). Inicialment, es preveu que els treballs durin tres nits, però si no s'han pogut finalitzar els treballs, continuaran una quarta nit.

  Per fer aquests treballs serà necessari tallar la circulació de vehicles en tots dos sentits, entre el pont Vell i el pont de la Universitat.

  Els treballs es faran en horari nocturn per minimitzar les molèsties als ciutadans. Els treballs començaran a les 21:00 hores i finalitzaran a les 08:00 del matí, tot i que el tall de circulació s'intentarà concentrar entre les 23:00 i les 7:00 hores.

  Afectarà a:

  - Els vehicles que circulin per la Rambla Francesc Macià direcció avinguda Catalunya, es desviaran pel pont Vell o per Avinguda Segre.

  - Els vehicles que circulin pel Pont Vell no podran accedir a avinguda Blondel i es desviaran cap a la Rambla Francesc Macià o l'Av. Segre.

  - Els vehicles que circulin Av. Joana Raspall i Av. Madrid (el tram entre el passeig de Ronda i Av. Catalunya) no podran accedir a Av. Madrid (el tram entre el pont de la Universitat i l'Av. Blondel) i es desviaran pel pont de la Universitat.

  - Els vehicles que circulin per Av. Catalunya es desviaran per Av. Madrid sentit passeig de Ronda o pel pont de la Universitat.

  - Els vehicles que circulin pel Pont Universitat sentit Av. Catalunya hauran de continuar per Av. Catalunya.

  Per a més informació, vegeu els fitxers adjunts:

  AvMadrid-planta1 (1 MB)

  AvMadrid-planta2 (633 kB)

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques