Iconos cabecera

Canvi de parada a Raimat per obres al c/ Major (08/07/2024)

L'EMD de Raimat informa que s'han iniciat les obres de renovació de la vorera del carrer Major. La finalització de les obres està prevista per a finals d’estiu.

Durant les obres es prendran totes les mesures de seguretat necessàries i es recomana utilitzar rutes alternatives per minimitzar les molèsties; deixant la circulació de vehicles en ambdós sentits però prohibint l’aparcament al carrer.

No obstant això, s'ha traslladat la parada de bus existent de la Plaça Major al carrer de l’Estació (entre els número 15 i 17). Aquesta mesura afecta a totes les companyies de transport per carretera, ja siguin busos i autocars, línies regulars, línies no regulars i transport esporàdic, a excepció del servei de taxi.

La parada provisional (en doble fila momentani) ja està senyalitzada, és en lloc segur i està operativa des del dia 1 de juliol fins a l’1 de setembre aproximadament, que és quan és prevista la finalització de l’obra.

La nova ruta de manera provisional serà:
Arribada a Raimat per L-802 → carrer de l’Estació → parada al carrer de l’Estació → sortida pel carrer del Tempranillo → carrer del Parellada → L-802.

Tanmateix, s’habilita l’espai situat al carrer del Tempranillo s/n (al costat del Magatzem Municipal) com a espai de descans entre rutes, per qui ho necessiti.

S'adjunta també planòl informatiu.

Per a més informació, podeu contactar amb l'EMD de Raimat a través del correu electrònic emdraimat@emdraimat.cat o al telèfon 973724094.

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

Canvi de parada a Raimat per obres al c/ Major

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques