Iconos cabecera

Destaquem

  Gamma de títols

  Tria la teva “T”

  L’ATM t’ofereix diversos títols integrats, que pots carregar a la teva targeta, adaptats a les teves necessitats de mobilitat particulars.

  • Titol1

   T-MES

   Títol personalitzat que permet fer un nombre il·limitat de desplaçaments a les zones delimitades per la primera validació, en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones). Aquest títol només pot ser carregat a targetes personalitzades mitjançant DNI/NIE/passaport nacional. Títol unipersonal.

   Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació. Permet tenir carregats 2 títols T-MES, el que s’utilitza (títol actiu) i un altre de reserva que s’activarà en la primera validació que es realitzi quan caduqui l’actiu.

   Sol·licita la teva T-MES: imprimeix aquest formulari, emplena’l i porta’l a un dels nostres centres d’atenció al client juntament amb una fotocòpia del teu DNI/NIE/Passaport i et farem la targeta al moment.

   - Si tens dret a bonificació perquè estàs en situació d’atur, has d’imprimir aquest formulari.
   - Si ets membre de família nombrosa o monoparental i vols gaudir de la bonificació sobre aquest títol, has d’imprimir aquest formulari.

   Cost d’emissió i gestió de la targeta: 3,40€ (pagament únic en el moment d’adquisició)
   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   T-10

   Títol multipersonal i horari que permet fer 10 desplaçaments integrats en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).

   Es pot carregar amb 10, 20 o 30 viatges.
   Validesa: fins al canvi de tarifes (31 de desembre).
   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   T-10/30

   Títol unipersonal i horari que permet fer 10 desplaçaments integrats en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).

   Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació.
   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   T-50/30

   Títol unipersonal i horari que permet fer 50 desplaçaments integrats en tots els modes de transport segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones).

   Validesa: 30 dies consecutius des de la primera validació. Permet tenir carregats 2 títols T-50/30, el que s’utilitza (títol actiu) i un altre de reserva que s’activarà en la primera validació que es realitzi quan caduqui l’actiu o quan s’esgotin els 50 viatges.

   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   T-FM/FN 70/90

   Títol de transport multiviatge que permet als membres d'una única família monoparental o nombrosa, fer 70 desplaçaments en tots els modes de transport integrats segons les zones a travessar (d'1 a 2 zones). Títol multipersonal i horari. Aquest títol només podrà ser carregat als centres d’atenció al client i sobre una targeta personalitzada FM/FN mitjançant DNI/NIE/Passaport nacional i carnet de família nombrosa o monoparental.

   Validesa: 90 dies consecutius des de la primera validació.

   Sol·licita la teva T-FM/FN 70/90: imprimeix aquest formulari, emplena’l i porta’l a l’oficina principal d’atenció al client, per obtenir-la presencialment o bé a la resta de centres d’atenció al client, per obtenir-la en diferit, juntament amb una fotocòpia del teu DNI/NIE/Passaport i el carnet de família nombrosa o monoparental.

   Cost d’emissió i gestió de la targeta: 3,40€ (pagament únic en el moment d’adquisició)
   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   T-16

   La T-16 és un títol de transport gratuït per als nens i nenes de 4 fins a 16 anys que els permet fer un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins de la mateixa zona tarifària en la que resideixi el nen o la nena. Aquest títol només es pot carregar a la targeta personalitzada T-16.

   El títol T-16 és un títol personalitzat amb nom i cognoms i el DNI/passaport/NIE/Llibre de família, que cal validar a cada viatge i només el pot fer servir el nen o la nena que n’és el seu titular.

   Cost d’emissió i gestió de la targeta T-16: Gratuït.

   Sol·licita la teva T-16: imprimeix aquest formulari, emplena’l i porta’l a un dels nostres centres d’atenció al client juntament amb una fotocòpia del teu DNI/NIE/Passaport/Llibre de família i et farem la targeta al moment.

   Renovació anual de la T-16

   Cal renovar-la un cop a l'any, als 12 mesos d'haver fet la primera validació. Si passada aquesta data la targeta no s’ha renovat, deixarà de ser vàlida.

   Per fer la renovació cal que el titular de la targeta, nen o nena; o bé el pare, la mare o tutor/a es personin a un dels centres d’atenció al client. És imprescindible portar la targeta T-16 del nen/a.

   La renovació és totalment gratuïta.

   Detall esquerraDetall dret
  • Titol T-JOVE

   T-JOVE

   La T-JOVE és un títol de transport personalitzat per a infants i joves de 4 fins a 29 anys, ambos inclosos. Permet un nombre il·limitat de desplaçaments en tots els modes de transports integrats i per a totes les zones del respectiu sistema tarifari.

   Validesa: 90 dies consecutius des de la primera validació.

   Sol·licita la teva T-JOVE: imprimeix aquest formulari, emplena'l i porta'l a un dels nostres centres d'atenció al client juntament amb una fotocòpia del teu DNI/NIE/Passaport/Llibre de família i et farem la targeta al moment.

   Cost d'emissió i gestió de la targeta: 3,50€ (pagament únic en el moment d'adquisició)
   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   Targeta empleat Hospital Santa Maria

   Permet carregar i recarregar-hi els títols de transport de l’ATM.

   Quins títols s'hi poden incorporar?
   Els títols anònims de transport integrats de l’ATM (T-10, T-10/30 i T-50/30).

   On s’ha de fer l’activació del carnet?
   La primera recàrrega s’ha de fer sempre a la cafeteria de l’hospital.

   Qui pot ser titular d’aquesta targeta?
   Aquesta targeta és d’ús exclusiu per als treballadors de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS). Per sol·licitar la targeta cal adreçar-se a la direcció de GSS.

   Detall esquerraDetall dret
  • Titol1

   Carnet Ilerna Alumni

   Permet carregar i recarregar els títols de transport de l’ATM.

   Quins títols s'hi poden incorporar?
   Els títols anònims de transport integrats de l’ATM (T-10, T-10/30 i T-50/30).

   On s’ha d’activar el carnet?
   A qualsevol punt de la xarxa de recàrrega.

   Com es fa el pagament de les recàrregues?
   El pagament es farà en efectiu o formes de pagament addicionals de les quals disposi cada establiment.

   Campanyes de descompte
   Ilerna realitzará campanyes de descompte sobre el preu dels títols. El descompte aplicat serà del 10%. Només es podran recarregar els títols amb descompte als centres d’atenció al client.

   Qui pot ser titular d’aquesta targeta?
   Aquesta targeta és d’ús exclusiu per als alumnes, exalumnes, docents i personal d’administració i serveis del Centre de Formació Ilerna. Per a sol·licitar la targeta caldrà adreçar-se al Centre de Formació Ilerna.

   Detall esquerraDetall dret

  Tens dubtes i necessites més informació? Truca’ns al 900 10 68 48 o envia’ns un correu a través de la nostra bústia.

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques