Iconos cabecera

S’inicia la compensació de títols de transport no consumits durant l’estat d’alarma (07/07/2020)

A partir del dia 10 de juliol, els usuaris que no van acabar de consumir el títol de transport de les ATM Àrea de Girona, Àrea de Lleida o Camp de Tarragona amb caducitat temporal (T-MES, T-50/30, T-10/30 o T-70/90 FM/FN) poden recuperar els viatges i el número de dies de validesa temporal que faltaven per consumir-lo

Els usuaris que per l’inici de l’estat d’alarma, establert pel Real Decret 463/2020 per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada per la COVID-19, no van acabar de consumir el seu títol de transport de les ATM Àrea de Girona, Àrea de Lleida o Camp de Tarragona amb caducitat temporal (T-MES, T-50/30, T-10/30 o T-70/90 FM/FN) podran recuperar els viatges i els dies de validesa que mancaven, a partir del 10 de juliol i fins a finals d’any.

Per fer-ho, els usuaris poden anar a qualsevol dels Centres d’Atenció al Client de la seva ATM territorial (CAC) amb la targeta ATM que utilitzaven en el moment d’iniciar-se el confinament. Mentre no ho facin, poden seguir utilitzant la targeta amb normalitat i quan s’exhaureixi el títol de transport ATM actualment actiu, o quan més li convingui fins a final d’any, desplaçar-se al seu CAC més proper.

Un cop s’identifiqui, mitjançant la lectura del bitllet, que l’usuari tenia un títol de transport ATM amb caducitat temporal (T-MES, T-50/30, T-10/30 o T-70/90 FM/FN) actiu (començat però no caducat) entre els dies 13 i 20 de març, ambdós inclosos, s’allargarà la validesa del darrer títol temporal carregat a la targeta. Aquesta validesa s’allargarà amb el número de dies transcorreguts entre el 13 de març i la data de caducitat del títol però s’afegirà a més una bonificació de 4 dies amb l’objectiu que la persona pugui reorganitzar els seus desplaçaments.

La recuperació de viatges no consumits i de dies de validesa s’aplicarà a partir del dia que l’usuari faci el tràmit al Centre d’Atenció al Client de l’ATM (CAC) per recuperar el seu títol. Com que es tracta d’un títol temporal, els dies afegits comencen a comptar a partir d’aquell moment.

Si pel motiu que sigui, l’usuari no necessita ara aquells viatges, sinó que els necessita per més endavant (per exemple quan es reprengui l’activitat acadèmica a escoles, instituts i universitats), recomanem que no vagi ara a recuperar-los, ja que cada dia que passi, serà un dia menys per poder-los utilitzar. Millor fer la gestió al CAC quan els necessiti, tenint en compte que hi ha tot el 2020 per anar a recuperar-los.

Pel que fa als títols de transport ATM no temporals (T-10 i T-12) i als títols amb caducitat temporal pendents d’estrenar en el moment d’inici de l’estat d’alarma, no cal que es faci res perquè no caduquen fins el proper canvi de tarifes i es poden activar o continuar utilitzant amb normalitat després de la finalització de l’estat d’alarma.

Els Centres d’Atenció al Client de l’ATM (CAC) on poden realitzar la recuperació dels viatges són:
• Lleida: CAC Autobusos de Lleida, Pl. Espanya, 1 (entrada per Av. de Madrid, baixos).
• Bellpuig: Ajuntament de Bellpuig, Pl. Homenatge de la Vellesa, 6.
• Cervera: Ajuntament de Cervera, Pl. Major, 1.
• Mollerussa: Ajuntament de Mollerussa, Pl. Ajuntament, 2.
• Tàrrega: Ajuntament de Tàrrega, Pl. Major, 1.

Cartell[CAT] (1 MB)

Cartell[ES] (1 MB)

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques