Iconos cabecera

BusNit

El “BusNit” funciona les nits del dissabte de tot l’any (festius inclosos) i uneix diferents municipis del Segrià amb Lleida i Lleida amb aquests mitjançant dues línies diferents, des de les onze de la nit i fins les sis de la matinada. A més a més, el “BusNit” fa un recorregut semiurbà per l’interior de la ciutat de Lleida i connecta també les principals zones d’oci nocturn de la ciutat.


(clic sobre la imatge per obrir el fulletó)

  • La línia NL1 procedent d’Alcarràs, Torres de Segre, Soses, Aitona, Seròs, Massalcoreig i la Granja d’Escarp puja per Ronda, fa parada a Ronda – Unió (connexió amb The Hill) fins a Rovira Roure, on gira cap a la dreta i fa parada davant de Sanitat (connexió amb zona Ricard Viñes). Aquesta línia està operada per Marfina Bus-Moventis
  • La línia NL2 procedent d’Alfarràs, Almenar, Alguaire, Rosselló i Torrefarrera fa parada a Mercat Balàfia (connexió amb ‘pub Legend’) fins a Rovira Roure, on gira cap a l’esquerra i fa parada a Ricard Viñes (connexió amb zona Ricard Viñes), baixa per Prat de la Riba i para a l’Ambulatori (connexió amb ‘discoteca La Boite’) i després per Príncep de Viana amb parada davant de Renfe per continuar fins a Pont Vell – Cappont i La Bordeta, amb parades a Camps Elisis (connexió amb ‘discoteca River’), Blocs La Caixa (connexió amb ‘pub Nuba’ i ‘discoteca La Nuit’) i Mercat Bordeta. Aquesta línia està operada per Autocars Gamón.

El bitllet té un preu únic per a tots els trajectes de 1,75€.

Més informació: 900 10 68 48.

Descarrega els horaris:

Descarrega el fulletó de butxaca:

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques