Iconos cabecera

Afectacions en el trànsit amb motiu de la Mitja Marató de Lleida de dissabte 20 i diumenge 21 de novembre (19/11/2021)

INFORMACIÓ DE LA CURSA:

Data: 21 de Novembre de 2021 (afecta també el 20 de novembre)
Hora d’Inici: 10:00 hores
Hora de finalització: Aproximadament les 13 hores.
Itinerari: Av Rovira Roure (SORTIDA), Pg. Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, Av Ciutat Jardí, Roure, Antic Camí del Murri, Olivera, Av Ciutat Jardí, Til·lers, Periodista Trapa, Victòria Kent Av Germanies, Av Pinyana, Av Balàfia, Baró de Maials, Av Tortosa, Corregidor Escofet, Av Tortosa, Pont Pardinyes (fins rotonda Masanes), Camí de Granyena, Victorià Muñoz, Camí de Picos, Av Garrigues, Pl Bores, Av Tarradelles, Camí de Granyena, Pont de Pp Viana, Pl Berenguer, Rambla Ferran, Av Francesc Macià, Pl Agelet i Garriga, Av Madrid (fins pas de vianants de la Pl Espanya), Av Madrid, Pl Agelet i Garriga, Av Francesc Macià, Rambla Ferran, Pp Viana, Pl Europa, Pg. Ronda, Av Rovira Roure (ARRIBADA)


DESVIAMENTS PREVISTOS:

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la Sortida i Arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dos curses hi ha previstos els següents desviaments:

1.- Sobre les 19:00 hores del dissabte dia 20 es procedirà al tall de trànsit de l’Av Rovira Roure, tram comprés entre l’Av Onze Setembre i Pg Ronda per facilitar les tasques de muntatge de tota la infraestructura de Sortida i Arribada de la Cursa. El dissabte el tall només afectarà a la calçada de sentit d’entrada a la ciutat. El tall de l’altre sentit circulatori es completarà el propi diumenge a partir de les 8:00 hores i es mantindrà tallat i desviat fins que hagin finalitzat la Cursa i les tasques de desmuntatge (aprox. les 14:00 hores).

2.- A partir de les 8:30 hores es procedirà al tancament del sector interior de Ciutat Jardí tant des de la rotonda d’Onze de Setembre amb Joc de la Bola com des de la rotonda de la N-240 amb el carrer Olivera. També es desviarà el trànsit d’entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes des del Polígon El Segre, a l’alçada de la rotonda de l’antiga COPAGA.

3.- A partir de les 8:00 hores es conformaran de forma progressiva els carrils de pas de Cursa per la Rambla de Ferran, Av Francesc Macià, Av Madrid i Av Pp Viana on aquesta compartirà espai amb la resta de la circulació. Per a fer-ho es desviarà el trànsit de l’Av Garrigues a l’Av València, i de l’Av Madrid a la Pl Espanya.

4.- A les 10:00 hores i fins aproximadament les 11:00, els Mossos d’Esquadra procediran a tallar el trànsit de la N-240 (A-22) d’entrada a la ciutat, a l’alçada de Les Basses, orientant-lo cap a l’Autovia A-2, per a que entri a la ciutat per la LL-11.
5.- A partir del moment de la sortida de la Cursa i com a criteri general, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el Circuit moments abans de que el Cap de Cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de Cursa l’hagi superat.

6.- Al pas de Cursa per la Rambla Ferran, Av Francesc Macià i Av Madrid, es mantindrà el trànsit rodat que s’incorpori des d’Anselm Clavé, però aquest haurà de circular fins a la Pl Espanya, lloc des d’ on podrà circular amb normalitat. En el sentit contrari no es permetrà circular mes que al trànsit residual de la zona del barri de Noguerola, el qual podrà sortir del barri en direcció a la Pl Agelet i Garriga per l’Av Segre, seguint les indicacions dels desviaments habilitats.

7.- A l’Av Pp Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit Pl Berenguer. El sentit contrari estarà reservat a la Cursa, i es mantindrà tallat i desviat fins que el darrer corredor hagi superat la Pl Europa en direcció Pg. Ronda.

RECOMANACIONS

Per creuar el riu amb el vehicle en direcció Bordeta, Magraners i/o Cementiri entre les 09:30 i les 13 hores, NO ES PODRAN UTILITZAR ni el Pont de Pardinyes, ni el de Pp de Viana, ni el Pont Vell. Per a fer aquests trajectes, qualsevol dels altres dos ponts (Instituts i Universitat) han de permetre els itineraris amb el destí esmentat sense dificultats.
Mentre duri la Cursa, però especialment en el tram horari entre les 11 i les 13 hores, es recomana als conductors que des de Balàfia o Pardinyes vulguin creuar a l’altra banda de la ciutat a través de Pp. Viana, ho facin anant a trobar la A-2 a través de la N-230, LP-9221 o C-12, per a tornar a entrar a la ciutat per la C-13 i LL-11. Es un trajecte molt més llarg però els estalviarà aturades i retencions provocades pel pas dels corredors, en primera instància per Baró de Maials, i posteriorment a Princep de Viana.

Es recomana també informar-se prèviament abans d’utilitzar el transport públic de la ciutat, ja que els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de Cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.
Es recomana seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat d’Organització de la Cursa desplegats al llarg del seu recorregut.

Afectacions en el trànsit amb motiu de la Mitja Marató de Lleida de dissabte 20 i diumenge 21 de novembre

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques