Iconos cabecera

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i La Pobla de Segur del 13 al 18 de juliol per tasques de manteniment en una unitat de tren (14/07/2022)

Els horaris seran els corresponents al servei ferroviari i entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer es mantindrà el servei habitual de tren

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur des d’avui dimecres, dia 13 de juliol, al dilluns 18 de juliol per tasques de manteniment en una de les unitats de tren que donen servei a la línia.

Els horaris del servei substitutori per carretera seran els mateixos que ja s’efectuen amb el servei ferroviari. El bus s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya s’aturarà sota demanda. Per a sol·licitar-ho cal trucar al telèfon 973445503 o fer-ho mitjançant els intèrfons de les estacions.

Entre Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual a excepció de les següents circulacions que es realitzaran íntegrament amb autobús:

13, 14 i 18 de juliol, tren de les 5.14 h amb sortida de Lleida, destinació La Pobla de Segur, i tren de les 19.46 h amb sortida de La Pobla de Segur, destinació Lleida.
15 de juliol, tren de les 5.14 h amb sortida de Lleida, destinació La Pobla de Segur, i tren de les 21.46 h amb sortida de La Pobla de Segur, destinació Lleida.
17 de juliol, tren de les 19.00 h amb sortida de La Pobla de Segur, destinació Lleida.
19 de juliol, tren de les 5.14 h amb sortida de Lleida, destinació La Pobla de Segur.

Més informació a:
https://territori.gencat.cat/ca/actualitat/noticies-de-ferrocarrils/nota-premsa/?id=438504

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques