Iconos cabecera

Afectacions al trànsit aquest diumenge 30 d'octubre a causa de la 1a Marató de Lleida (27/10/2022)

El recorregut de la marató transcorre per vies urbanes de Lleida i vies interurbanes fins a la localitat de Benavent de Segrià, passant per Torre-serona.
Data: Diumenge, 30 d'octubre de 2022
Hora d'Inici: 8:45 hores
Hora de finalització: Aproximadament a les 15:00 hores.

Recorregut: Sortida dels Camps Elisis (2 curses a la vegada), rotonda Caragol, sentit contrari Av. Victoriano Muñoz cap a exterior de rotonda Canal, C/ Camí de Picos sentit contrari, Av. Alacant, Av. Garrigues (fins rotonda av. Garrigues- Av. Barcelona, anada i tornada sentit contrari), Dra. Castells (fins Av. Estudi General anada i tornada sentit contrari), Av. Garrigues, Pont Vell sentit contrari, Av. Madrid sentit contrari, Av. Joana Raspall, Cots i Gayon, Avda. Madrid, Pl. Espanya, Av. Madrid sentit contrari, Av. Blondel sentit contrari, Av. Francesc Macià, Rambla Ferran, Pl. Berenguer IV, Pont Príncep de Viana baixada, Av. Segre sentit contrari, Pont Vell sentit contrari, C/ Sta. Cecília, Camps Elisis, Av. Alacant, C/ Camí de Picos, Av. Victoriano Muñoz, rotonda Caragol i Camps Elisis FI CURSA 10 KM, Av. Alacant, Dra. Castells fins Av. Estudi General, anada i tornada, Av. Garrigues fins Rotonda Av. Garrigues-Av. Barcelona anada i tornada, C/ Camí de Picos, Av. Victoriano Muñoz, Camí de Granyena, Pont de Pardinyes sentit contrari, Av. Tortosa, Av. Pearson fins C/ Pardinyes Baixes, anada i tornada, Rambla Corregidor Escofet, Av. Prat de la Riba, fins rotonda Ctra. de Corbins anada i tornada, Rambla Corregidor Escofet, Av. Rosa Parks, Ctra. de Llívia. Entrada a Llívia per C/ Gran, C/ Grealó sentit contrari, C/ d'Antoni Vilaplana, C/ Gran tornada a Ctra. fins Benavent de Segrià anada i tornada, Av. Rosa Parks, C/ Enric Pubill "Lo Parrano", Rambla Corregidor Escofet fins Pl. Països Catalans, anada i tornada fins Av. Tortosa sentit contrari des de Baró de Maials, Av. Segre sentit contrari, Pont Vell sentit contrari, Av. Alacant, C/ Camí de Picos, Victoriano Muñoz fins rotonda Camí de Granyena/pont, per carril interior, Victoriano Muñoz, Av Tarradellas (fins 1a porta Camps Elisis), anada i tornada, Victoriano Muñoz i entrada a Camps Elisis, arribada per la rotonda del Caragol.

Desviaments previstos:
Per poder facilitar l'activitat esportiva i garantir la seguretat dels seus participants, al voltant de les 8:30 hores i fins al pas del vehicle que marca el límit de la cursa (a partir d'aquesta referència els corredors queden fora de competició), hi ha previstos, de manera general, els següents desviaments:
• Tall de trànsit des de la Ctra. LL-11 al trànsit que vulgui accedir al centre per qualsevol pont, a excepció del Pont dels Instituts, el qual combinarà el pas de vehicles i participants de cursa.
• Tall de trànsit al Pont de Pardinyes en sentit interior de la ciutat. El punt de tall serà a la rotonda del carrer Josep Baró Travé i Camí de Granyena.
• Tall de Trànsit a l'Av. Prat de la Riba des de la rotonda de la Ctra. C-12 (Corbins), deixant sortida i accés al barri per la carretera vella (Seu d'ILNET) per C/ Xavier Puig Andreu.
• Tall del Carrer Príncep de Viana i C/ Anselm Clavé, des de la cruïlla de l'Av. Prat de la Riba i C/ Comtes d'Urgell. Es permetrà l'accés a vehicles fins l'estació Lleida–Pirineus (estacionament zona blava).
• Tall C/ Victoriano Muñoz, des de la Ctra. LL-11.
• Tall de l'Av. Estudi General des de la Ctra. LL-11.
• Desviament Av. Catalunya sentit Pl. Espanya, al vial lateral de la Pl. Espanya, recollint també la sortida de l'antiga estació autobusos.
• Tall de l'Av. de Madrid des de la Rotonda de rotonda Cots i Gayón
• També es tallaran els carrers secundaris que creuin el circuit de la cursa durant el pas dels corredors, en cruïlles anteriors.
• Quan hagi passat el final de la cursa per les diferents cruïlles, s'anirà normalitzant el trànsit de manera ordenada i sempre que no es comprometi o afecti zones de pas consecutives. Ja s'anirà comunicant el moment de fer-ho.
En trams i moments on el gruix de corredors ho permeti, es permetrà l'encreuament de vehicles, de manera perpendicular i mai incorporant-los al recorregut de cursa.

Recomanacions:
• Per les característiques i recorregut de la cursa hi haurà afectacions generalitzades a la mobilitat principalment al barri de Cappont, marge dret del Riu Segre (Eix Av. Joana Raspall, Pl. Espanya, Av. Madrid, Av. Blondel, Av. Segre, Rambla Ferran, Pl. Berenguer IV, i als Barris de Pardinyes i Nova Balàfia).
• Per travessar el riu cal fer-ho pel Pont dels Instituts. També es recuperarà com més aviat millor l'encreuament pel Pont de la Universitat.
• Veïns de Cappont: No podran sortir dels guals ni llocs estacionats dins del pas de cursa i durant el pas d'aquesta. Es permetrà l'encreuament si les condicions ho permeten.
• Veïns del marge dret del riu: No podran sortir dels guals ni llocs estacionats dins del pas de cursa i durant el pas d'aquesta. Es permetrà l'encreuament si les condicions ho permeten.
• Veïns de Pardinyes: No podran sortir dels guals ni llocs estacionats dins del pas de cursa i durant el pas d'aquesta. Es permetrà encreuament si les condicions ho permeten. S'aconsella sortir del barri per l'antiga carretera de Corbins direcció A-2 per a circumval·lar la ciutat.
• La resta de zones de la ciutat disposaran de vies principals com Av. Prat de la Riba, Av. Rovira Roure, Rambla d'Aragó, Av. Alcalde Porqueres, per accedir a Gran Passeig de Ronda i circumval·lar la ciutat per la part nord.
• Donada la proximitat a la festivitat de Tot Sants, i preveient afluència de desplaçaments al Cementiri Municipal, és recomanable, si es vol fer el desplaçament a primera hora, fer-ho des del pont Nou (instituts). Com més aviat millor es permetrà travessar el Riu pel Pont de la Universitat (Pl. Espanya).
• La circulació dels autobusos urbans quedarà molt afectada per la impossibilitat de circular el tram comprés entre l'av. de Les Garrigues i la Rambla de Ferran. També quedarà impossibilitat la circulació el Pont de Príncep de Viana i el Pont de Pardinyes durant el primer tram de la prova.
• Els autobusos de línia regular que surtin o entrin de l'antiga estació d'autobusos no ho podran fer durant la primera part de la cursa, entre les 8 i les 10 hores del matí.

Teniu més informació amb els plànol del recorregut al document pdf adjunt.

Afectació trànsit MARATÓ LLEIDA 2022 (969 kB)

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques