Iconos cabecera

Destaquem

  L'ATM de Lleida congela les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2023 i aprova la creació de dos títols nous (19/12/2022)

  El Consell d’Administració de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida ha acordat avui la congelació dels preus dels títols de transport d’aquest àmbit per a l’any 2023.

  En aquest Consell també s’ha aprovat la modificació del títol T-12 que passarà a ser T-16 que permetrà als nens i nenes d'entre 4 i 16 anys (ambdós inclosos), fer un nombre il·limitat de desplaçaments a la zona tarifària en la qual resideixen, en tots els modes de transport integrats.

  Al Consell celebrat avui, també s’ha aprovat la creació d’un nou títol, el T-Jove, que permetrà a les persones entre 17 i 30 anys fer un nombre il·limitat de desplaçaments per totes les zones de la seva àrea d’integració tarifària, en tots els modes de transport durant els 90 dies consecutius des de la primera validació.

  Les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2023, són les següents:

  L'ATM de Lleida congela les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2023 i aprova la creació de dos títols nous

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques