Iconos cabecera

Servei d'autobús substitutori entre Balaguer i Lleida els dies 15 i 16 d'abril per les obres del nou vial de la Sucrera a Térmens (12/04/2023)

Entre Balaguer i La Pobla el servei de trens serà l’habitual.
Els treballs formen part del conjunt d’actuacions per a la supressió del pas a nivell 12, que comporta la construcció d’un nou pas inferior per sota de la línia del ferrocarril per donar pas al nou vial.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) continua aquests dies amb els treballs per a l’execució del nou vial de la Sucrera que ha de connectar la rotonda que s’està executant per a la supressió del pas a nivell número 12 de la línia Lleida – La Pobla de Segur amb el pont de Menàrguens, a Térmens. L’actuació consisteix en la construcció d’un nou pas inferior de majors dimensions sota la línia del ferrocarril, que substituirà l’actual pas existent.

Com a conseqüència d’aquests treballs, aquest cap de setmana (dissabte 15 i diumenge 16 d’abril) hi haurà afectacions al servei de la línia Lleida - La Pobla de Segur i el servei programat per a aquests dos dies serà el següent:

Els trens que circulin entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur mantindran els seus horaris habituals.
S’oferirà servei alternatiu per carretera amb autobús entre les estacions de Balaguer i Lleida.

Les persones que viatgin amb Ferrocarrils podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC i del web i l'aplicació per a mòbils. De la mateixa manera, la companyia també ha preparat un dispositiu de comunicació a les estacions per informar de les alteracions en el servei que provoquin aquests treballs.

El conjunt d’actuacions per a la supressió del pas a nivell 12 permetrà millorar la permeabilitat de la línia al seu pas pel municipi i, alhora, rebaixar el volum de trànsit pesant que circula pels altres passos a nivell que hi ha a Térmens.

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques