Iconos cabecera

Afectacions de trànsit amb motiu de la cavalcada de reis el pròxim 5 de gener de 2024 a la ciutat de Lleida (27/12/2023)

Afectacions de trànsit amb motiu de la cavalcada de reis el pròxim 5 de gener de 2024 a la ciutat de Lleida

Aquesta sortirà a les 18 h de la Pl. Ramon Berenguer IV i arribarà a l’edifici de la Paeria a partir de les 20 h aproximadament.

El recorregut de la Cavalcada es farà per Rambla de Ferran, Av. Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Madrid, Pl. Espanya i Av. Blondel fins a la Paeria.

És per aquest motiu, que l’Estació d’Autobusos quedarà aïllada de la circulació des de les 17 a les 20.30 hores. Amb l’ànim d’afectar mínimament el normal funcionament de les diferents línies de transport de viatgers que funcionin en aquell tram horari, s’habilitarà una zona d’estacionament reservat per autocars en les proximitats, concretament a l’Av de Madrid, tram comprès entre l’Església de Sant Ignasi de Loiola i el Pavelló dels Maristes.

També, cal tenir en compte, que des de les 16 h quedarà tallat el recorregut de la Cavalcada, per tant, si teniu alguna línia que passi pel recorregut indicat us recomanem buscar vies alternatives.

Per qualsevol dubte i/o aclariment us podeu posar en contacte amb la Divisió de Trànsit de la Guàrdia Urbana (973 700 600 – 092).


[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques