Iconos cabecera

Les ATM de Girona, Lleida i Tarragona mantenen els descomptes del 50% al transport públic aquest 2024 (29/12/2023)

Les noves tarifes s’apugen un 3% i entraran en vigor el pròxim 15 de gener

Les Autoritats Territorials de la Mobilitat (ATM) de Girona, Lleida i Camp de Tarragona han acordat mantenir la reducció del 50% del preu dels abonamentsi els títols multiviatge dels respectius sitemes tarifaris durant tot el 2024, a partir de la resolució signada aquest divendres pel president dels consells d’administració de les tres ATM i director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà.

La Generalitat, a través de les ATM, manté l’aportació del 20% de bonificació, mentre que el govern espanyol ha prorrogat aquesta setmana la seva aportació del 30%.

Les tres ATM, d’altra banda, han augmentat un 3% les tarifes per al 2024, per sota de l’IPC, per compensar diferents factors econòmics del context actual com ara la pujada de preus generalitzada dels darrers anys, sobretot dels combustibles, o la forta descompensació financera dels operadors per l’efecte de la Covid19. L’actualització de tarifes, a més, es produeix després de tres anys de contenció dels preus del transport públic, de diverses millores en les prestacions dels títols socials, millora de l’oferta, la renovació i l’ampliació del material mòbil i la renovació tecnològica del sistema de transport públic, amb nous costos associats.

Les noves tarifes entraran en vigor a partir del 15 de gener. Els títols adquirits fins al 14 de gener caducaran el 30 d’abril per permetre el màxim aprofitament dels títols per part de les persones usuàries.

TAULA DE TARIFES DE L'ATM LLEIDA
S’adjunta la taula de tarifes del transport públic vigent a partir del 15 de gener de l’any 2024.

Les ATM de Girona, Lleida i Tarragona mantenen els descomptes del 50% al transport públic aquest 2024

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques