Iconos cabecera

Afectacions de trànsit amb motiu de la Rua de Carnaval de Lleida (06/02/2024)

El proper dissabte dia 10 de febrer de 2024 es durà a terme a Lleida la Rua de Carnaval

Hora d’Inici: 18 hores
Hora de finalització: Aproximadament les 20:30 hores

Itinerari:
Camps Elisis (Inici), Santa Cecília, Av. Garrigues, Pl. Bores, Pont Vell, Pl.Agelet i Garriga, Av. Francesc Macià, Rambla Ferran, Av. Francesc Macià, Pl. Agelet i Garriga, Pont Vell, Av.Garrigues, Santa Cecília, Camps Elisis (fi).

Actuacions prèvies:
Es prohibirà l’estacionament de vehicles en tot l’itinerari de la Rua. S’iniciaran les tasques de senyalització del circuit el dijous dia 8 pel que fa al carrer Santa Cecília i el divendres dia 9 per a la resta de l’itinerari. L’objectiu persegueix aconseguir que el circuit quedi lliure de vehicles el dissabte dia 10 a les 12 hores.

Desviaments previstos:
Per a poder garantir la formació prèvia, la desfilada i la sortida posterior a la seva finalització, de la comitiva de carrosses i comparses que conformaran la Rua en l’itinerari descrit amb anterioritat, hi han previstos els següents desviaments:

1.- Sobre les 15:00 hores es tallaran els vials d’accés als Camps Elisis, i únicament es permetrà accedir al seu interior a les carrosses i comparses que participaran en la Rua. Els punts de tall seran les cruïlles de Camí de Granyena amb Av. Tarradelles, Av. Alacant amb Eduardo Velasco i Santa Cecília amb Av. Garrigues.

2.- Sobre les 17 hores està previst tallar l’Av. Garrigues i el Pont Vell, per donar seguretat al públic que es concentrarà en la part inicial del recorregut i afavorir el muntatge de les tanques de contenció que operaris de l’empresa de serveis instal•laran en la cruïlla de l’Av. Garrigues amb carrer Santa Cecília.

3.- Sobre les 17:30 hores està previst iniciar la resta de desviaments que permetin deixar lliures de circulació la totalitat del recorregut de la Rua. A tal efecte es desviarà l’Av. Madrid a l’altura de la Pl. Espanya. Es desviarà l’Av. Segre a l’altura del C/Roger de Llúria i el carrer Anselm Clavé a l’altura del C. Comtes d’Urgell. Es permetrà circular per l’Eix Príncep Viana – Victorià Muñoz en ambdós sentits. Aquest trànsit no podrà entrar des de la Pl. Berenguer cap a l’interior de la Rambla Ferran.

Els desviaments de trànsit previstos es mantindran fins que concloguin les tasques de neteja de la calçada i la retirada de les tanques de protecció que es col•locaran, per seguretat del públic, en diferents punts del recorregut de la Rua.

RECOMANACIONS

No es podrà creuar el riu amb vehicle pel Pont Vell a partir de les 17 hores.
Qualsevol dels altres ponts han de permetre el trajecte sense dificultats. Els veïns del Barri de Noguerola, podran entrar i sortir de la zona per l’Av. del Segre (sector Pardinyes). Per la seva banda, mentre duri la Rua, la connexió entre el Barri de Pardinyes i el centre de la ciutat amb vehicle, no es podrà fer per l’Av. Segre. S’haurà de realitzar per Comptes d’Urgell i Prat de la Riba. Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Rua també seran desviats. A tal efecte l’empresa d’autobusos urbans informarà degudament de les
línies afectades.

El pas de la Rua del Carnestoltes per la Plaça Agelet i Garriga alterarà, com cada any, el normal funcionament del pàrquing soterrat de la Plaça Sant Joan entre les 18 i les 20 hores.

RECORREGUT:Afectacions de trànsit amb motiu de la Rua de Carnaval de Lleida

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques