Iconos cabecera

Talls i afectacions de circulació el pròxim dijous dia 21 de març amb motiu de la volta ciclista de Catalunya (15/03/2024)

El pròxim dijous dia 21 de març està prevista l’arribada de la volta ciclista de Catalunya a la ciutat de Lleida

La volta ciclista a Catalunya arriba al carrer Príncep de Viana des de la N-240, el pròxim dijous 21 de març, a les 16.30 aproximadament.

TALLS DE CIRCULACIÓ

DE 8 A 20H ES TALLARÀ la circulació al carrer Príncep de Viana entre la Rambla Ferran i el carrer Comtes d’Urgell.

De 10 a 18h ES TALLARÀ la circulació a la Rambla Ferran, Democràcia- Comtes d’Urgell (entre Democràcia i Princep de Viana) i Anselm Clavé .

La cursa arriba a Lleida per la carretera de Tarragona, N-240a, pel barri de Magraners, fins la rotonda del cementiri on enllaçarà amb la carretera LL-11, sentit interior ciutat. A l’arribar a la rotonda de “les vinyes”, la cursa girarà a la dreta en sentit Avinguda Victoriano Muñoz, fins arribar a la rotonda amb el Camí de Granyena per continuar cap al Pont de Príncep de Viana, estació de trens i arribar a la meta, a l’altura del número 20 del carrer Princep de Viana.

Per accedir en vehicle a l’estació de tren, es recomana fer-ho pel carrer Roger de Llúria i utilitzar la passarel·la de vianants que connecta el barri de Pardinyes amb l’estació.

Desviaments previstos

A banda dels talls ja descrits, entre les 16:15 i les 17:00 hores aproximadament, es prohibirà la circulació per tot el recorregut de la carrera fins a la meta.

La circulació s’anirà normalitzant a mesura que vagi passant la cursa, a excepció dels accessos a la zona de meta del carrer Príncep de Vina i a la Rambla de Ferran, perquè en aquest punt s’hi ubicaran els vehicles dels equips participants i de la resta de l’organització: autocars dels equips, jutges de cursa, serveis mèdics i de seguretat, etc.

En aquesta zona, la circulació quedarà restringida fins el desmuntatge final de totes les estructures i la marxa dels vehicles implicats.

Altres avisos i recomanacions

Planifica, amb temps, altres rutes alternatives i recorda més recomanacions pel dia de l’arribada de la Volta:

Entre les 8 de matí i les 20 hores del dijous dia 21 de març, hi haurà afectacions generalitzades a la mobilitat principalment al carrer Príncep de Viana, Rambla de Ferran i barri de Noguerola-Segre.
Els usuaris dels pàrquings del carrer Príncep de Viana afectats per la zona marcada amb tanques, no podran sortir ni accedir als mateixos mentre duri les feines de muntatge i desmuntatge de la zona de meta que finalitzaran a les 20 h aproximadament.
Veïns de la zona de l’Avinguda del Segre i adjacents podran accedir al barri per l’avinguda del Segre i el carrer Riquer també estarà obert al trànsit.
La circulació dels autobusos urbans quedarà afectada donat la impossibilitat de circular pel tram comprés entre el carrer Príncep de Viana i la Rambla Ferran.
També quedarà impossibilitada a la circulació el Pont de Príncep de Viana.
Per accedir en vehicle a l’estació de tren, es recomana fer-ho pel carrer Roger de Llúria i utilitzar la passarel·la de vianants que connecta el barri de Pardinyes amb l’estació.

Afectacions trànsit - Volta ciclista (1 MB)

[Tornar a Notícies]

 
Pl. Espanya, 3 entresòl
25002 Lleida
Contactar
e-NOTUM Notificacions Electròniques