Iconos cabecera

Destaquem

  Els municipis de Lleida celebren la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (14/09/2012)

  El Consell d’Administració de l’ATM, reunit avui, ha fet balanç de la participació dels municipis lleidatans en la celebració d’una nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que tindrà lloc des del proper dissabte 22 fins al 29 de setembre, sota el lema “Mou-te en la direcció correcta”.

  A l’Àrea de Lleida, durant aquesta setmana, 53 municipis, 5 consells comarcals i 9 entitats de les comarques de Lleida faran nombroses activitats amb l’objectiu de donar un nou pas per a la conscienciació social sobre la necessitat de noves formes de mobilitat més sostenibles.

  La implicació dels municipis en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura segueix una clara tendència a l’alça. L’any 2010 les entitats adherides foren 9 i les activitats dutes a terme, 15. L’any 2011 van ser 53 els municipis adherits i 7 entitats més del territori. El nombre d’adhesions i el nombre d’activitats organitzades respecte a l’edició 2011 de la Setmana comporten una valoració positiva de la participació d’ajuntaments i consells comarcals, superant un any més la participació de l’edició anterior.

  El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha destacat que: la ciutadania comparteix cada cop més els valors de la mobilitat sostenible. D'altra banda la delegada de Territori i Sostenibilitat a Lleida, Maria Dolors Tella, ha fet una valoració positiva destacant la consolidació de la setmana i l'èxit de participació no només en nombre d'activitats i ens adherits, sinó també en la qualitat de les activitats que s'organitzen.

  Des de l'any 2011 l'ATM té una especial implicació en l'organització de la Setmana de la Mobilitat com a ens que coordina les adhesions de municipis i entitats a la demarcació de Lleida.

  Podeu seguir totes les activitats de la setmana a través de http://www.atmlleida.cat/agendamobilitat2012/ i de les xarxes socials de l'ATM, a twitter amb el #mobilitat2012.

  Nota de premsa 20120914 LLEIDA MOBILITAT SOSTENIBLE (65 kB)

  Els municipis de Lleida celebren la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques