Iconos cabecera

Destaquem

  Creix en un 20% a Lleida la participació a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (20/09/2013)

  La xifra d’entitats participants creix un 20% respecte l’edició de 2012 i s’assoleix el màxim històric amb 83 entitats adherides a la província de Lleida.

  El Comitè executiu de l’ATM, reunit avui, ha fet balanç de la participació dels municipis lleidatans en la celebració d’una nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que tindrà lloc des d’aquest dissabte 21 fins al 29 de setembre, sota el lema Aire Net. Fes el pas!

  Des d’aquest dissabte dia 21 i fins al 29 de setembre, Catalunya celebra un any més la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, sota el lema “Aire Net. Fes el pas!” cerca noves formes de mobilitat i alleugerir el domini absolut del cotxe particular en favor d’un transport més sostenible.

  A l’Àrea de Lleida, durant aquesta setmana, 56 municipis, 9 Consells Comarcals i 18 entitats faran nombroses activitats amb l’objectiu de donar un nou pas per a la conscienciació social sobre la necessitat d’una nova mobilitat urbana, que eviti els efectes negatius derivats de l’ús inadequat del cotxe a la ciutat.

  L’ATM de l’Àrea de Lleida juntament amb les 83 entitats adherides a la Setmana, entre les quals hi ha ajuntaments, consells comarcals, empreses operadores i altres entitats, ha preparat més de 140 activitats lúdiques que es duran a terme al llarg d’aquesta setmana, a cadascun dels municipis adherits, moltes d’elles amb caràcter permanent per aconseguir una mobilitat més sostenible i segura.

  L’ATM ha creat l’agenda d’activitats de la Setmana de la Mobilitat, en la qual ha incorporat totes les activitats que es duran a terme als diferents municipis adherits a l’àrea de Lleida. L’agenda, basada en un Google Calendar, es pot consultar des del web de l’ATM http://www.atmlleida.cat/agendamobilitat2013 .

  Creix en un 20% a Lleida la participació a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques