Iconos cabecera

Destaquem

  Categoria d'expressió fotogràfica, pensada per a pares i mares del Concurs Parada Literària (09/02/2018)

  Ampliem el termini d'inscripció de la categoria de participació Expressió fotogràfica, pensada per apares i mares de la 7a edició del concurs Parada Literària.

  Aquest concurs, impulsat per l'ATM i els serveis territorials a Lleida d'Ensenyament, forma part d’un projecte pedagògic, integral i transversal que té com a objectiu fomentar l’ús del transport públic, la mobilitat en bicicleta i a peu, en definitiva la mobilitat sostenible i segura. entre tota la comunitat educativa –alumnes, pares i mares i professors– per desplaçar-se habitualment per la ciutat i, especialment, fins a l’escola i l’institut.

  Aquesta és la 7a edició del ‘Parada Literària’, que manté la seva filosofia de participació a nivell de totes les etapes educatives i amb la implicació de les institucions que participen en l’educació: escola i família.

  Una de les categories de participació és la de l'expressió fotogràfica, pensada per apares i mares.

  El termini per lliurar els treballs a l'escola finalitza el 23 de març de 2018, data a partir de la qual es duran a terme les diferents fases de selecció per part del jurat. El dia 23 d'abril de 2018 tindrà lloc el lliurament dels premis als guanyadors.

  Guanyador de l'edició de l'any passat del concurs Parada Literària.
  Guanyador de l'edició de l'any passat. Títol: A Holanda tothom va en bicicleta es igual edat, temps, hora... Autor: Jaume Charles

  Trobareu més informació relacionada amb el Concurs i les bases de participació a www.atmlleida.cat/paradaliteraria

  Bases del concurs 7a Parada Literària (1 MB)

  Categoria d'expressió fotogràfica, pensada per a pares i mares del Concurs Parada Literària

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques