Iconos cabecera

Destaquem

  Afectació pel pas de la Volta Ciclista a Lleida (07/06/2018)

  Afectacions i recomanacions amb motiu de la Volta Ciclista a Lleida: 08 i 10 de Juny

  Divendres 8 de Juny a les 16h a l'av. Francesc Macià. SORTIDA NEUTRALITZADA

  Circuït de Cursa:
  Els corredors es concentraran al passeig central de l’Av Francesc Macià. A les 16 hores sortiran de forma neutralitzada en direcció a l’Av BLONDEL, Av MADRID, Pça. ESPANYA, PONT UNIVERSITAT, Av ESTUDI GENERAL, MIQUEL BATLLORI, OSCA, Av. ARTESA des d’on es donarà la sortida oficial de la primera etapa en direcció a Puigverd

  Afectacions del trànsit:

  El mateix divendres 8 de Juny, a partir de les 8 del mati es prohibirà l’estacionament existent a l’Av Francesc Macià, al costat de la Plaça de la Pau, per poder ubicar els diferents cotxes d’equip i resta de vehicles dels organitzadors. Es preveu que sobre les 14 hores es desviï el trànsit d’aquesta calçada de Francesc Macià cap a l’Av Segre, fins que s’hagi donat la sortida neutralitzada als corredors (aprox. les 16 hores). No es preveuen afectacions significatives del trànsit de la zona amb motiu del desviament referit. L’entrada de vehicles a la Rambla Ferran en sentit Estació, s’haurà de fer pel carrer Riquer.

  Tampoc es preveuen afectacions significatives com a conseqüència del pas dels corredors per l’itinerari descrit, ja que seran talls puntuals per donar preferència a una comitiva compacta de corredors i vehicles de cursa.

  Diumenge 10 de Juny a les 10:30h a l'av. Francesc Macià. SORTIDA NEUTRALITZADA

  Circuït de Cursa:
  Els corredors es concentraran al passeig central de l’Av Francesc Macià. A les 10’30 hores sortiran de forma neutralitzada en direcció a l’Av Madrid, Pça Espanya, Av Estudi General, C. Miquel Batllori, C. Osca, Av Artesa, des d’on es donarà la sortida oficial de l’etapa. en direcció a Puigverd.

  Afectacions del trànsit:

  El mateix diumenge dia 10 de Juny, a partir de les 8 del mati es prohibirà l’estacionament existent i el trànsit de l’Av Francesc Macià, al costat de la Pça de la Pau, per poder ubicar els diferents cotxes d’equip i resta de vehicles dels organitzadors. El trànsit d’aquesta calçada de Francesc Macià es desviarà cap a l’Av Segre, fins que s’hagi donat la sortida neutralitzada als corredors (aprox. les 10’30 hores). No es preveuen afectacions significatives del trànsit de la zona amb motiu del desviament referit. L’entrada de vehicles a la Rambla Ferran en sentit Estació, s’haurà de fer pel carrer Riquer.

  Tampoc es preveuen afectacions significatives com a conseqüència del pas dels corredors per l’itinerari descrit, ja que seran talls puntuals per donar preferència a una comitiva compacta de corredors i vehicles de cursa.

  Diumenge 10 de Juny a les 13:15h al recinte de la Seu Vella. ARRIBADA

  Circuït de Cursa:

  Els corredors entraran a la ciutat per l’Av Flix, C. Miquel Batllori, Av Estudi General, Pont de la Universitat, Av Madrid, C. Cavallers, Pça Gramàtics, Sant Martí, Recinte de la Seu Vella, fins arribar a l’entrada del Pont de Fusta on estarà ubicada la línia d’arribada.

  Afectacions de trànsit:

  El dissabte dia 9 es prohibirà l’estacionament de vehicles a l’Av Madrid (tram entre el carrer Saracíbar i la Passarel.la del Liceu Escolar), així com al tram final del C. Sant Marti i al vial d’accés a la Seu Vella des del carrer Sant Andreu fins a la Porta dels Lleons.

  El diumenge dia 10, a partir de les 8 hores, es prohibirà l’accés de vehicles no autoritzats al Recinte de la Seu Vella, i no es normalitzarà aquest accés fins que les tasques del desmuntatge de la infraestructura d’arribada de la Volta hagi finalitzat (es preveu que sigui al voltant de les 14 hores).

  Sobre les 12 hores es tallarà el trànsit de vehicles a l’Av Madrid, tram comprés entre el Pont Vell i el Pont de la Universitat, i no es recuperarà la circulació en aquesta via fins que tota la comitiva ciclista hagi entrat al carrer Cavallers.

  En la resta del circuit urbà que faran els ciclistes es tallarà el trànsit moments abans del pas dels corredors i es recuperarà immediatament un cop que tota la comitiva ciclista hagi rebassat els punts de tall.

  Recomanacions generals

  Es recomana no estacionar ni fer us dels vehicles en la zona afectada pel pas de cursa.

  - Si la climatologia acompanya, i per l’atractiu que desperta aquesta prova ciclista entre els aficionats, és probable que molt públic s’apropi als marges del circuit per veure els corredors. Respecteu les zones delimitades amb tanques de protecció i procureu no envair la calçada amb la finalitat de no posar-vos en perill ni vosaltres ni als corredors. Utilitzeu les voreres i zones de vianants, les quals permeten una bona visió del pas dels ciclistes.

  - Si aneu acompanyats de menors, vetlleu per a que ells també respectin la recomanació anterior.

  - Un cop acabada l’etapa, i tant aviat com sigui possible serà restablerta de forma progressiva la normalitat circulatòria al circuït de cursa,

  - Les línies de Bus que transcorrin pel circuit de Cursa, seran desviades de forma progressiva. Ateneu la informació que a tal efecte pugueu rebre de l’empresa concessionària del servei d’Autobusos.

  - Ateneu en tot moment les indicacions que rebeu dels agents de la Guàrdia Urbana i voluntaris de Protecció Civil que vetllaran per la seguretat del circuit de Cursa.

  Per a qualsevol dubte o consulta poseu-vos en contacte amb la Guàrdia Urbana al número de telèfon 973700600 / 092  Afectació pel pas de la Volta Ciclista a Lleida

  [Tornar a Notícies]

   
  Pl. Espanya, 3 entresòl
  25002 Lleida
  Contactar
  e-NOTUM Notificacions Electròniques